Arkadaşım yeni Monster PC aldı FreeDOS. Ben de Windows 11'in yeni çıktığını kullanışsız olduğunu söyleyerek Windows 10 Pro kurdum doğru mu yaptım sizce yükseltmeli miyim?
Arkadaşım yeni Monster PC aldı FreeDOS. Ben de Windows 11'in yeni çıktığını kullanışsız olduğunu söyleyerek Windows 10 Pro kurdum doğru mu yaptım sizce yükseltmeli miyim?
Şimdi çıkış tarihine tekrar baktım da cidden neredeyse 1 yıl olmuş ama hâlâ görev çubuğuna sağ tıklamayla görev yöneticisini açmayı getirmiyorlar, bu ısrarın sebebini merak ediyorum bazen.
Şimdi çıkış tarihine tekrar baktım da cidden neredeyse 1 yıl olmuş ama hâlâ görev çubuğuna sağ tıklamayla Görev Yöneticisi'ni açmayı getirmiyorlar, bu ısrarın sebebini merak ediyorum bazen.
Microsoft üzerinden Home olanı indirip yükleyeceksiniz. *Dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın, sıfır kurulum yapmanız daha iyi olacaktır. Veya dosyaları, uygulamaları sakla seçeneği mevcut ise onu seçebilirsiniz.
Microsoft üzerinden Home olanı indirip yükleyeceksiniz. *Dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın, sıfır kurulum yapmanız daha iyi olacaktır. Veya dosyaları, uygulamaları sakla seçeneği mevcut ise onu seçebilirsiniz.