Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #1 Seneye Monster laptop alacağım. Alırken yanında RAM yükseltmesi yapacağım. Kendim kasayı açacağım için garanti gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2020
Seneye Monster laptop alacağım. Alırken yanında RAM yükseltmesi yapacağım. Kendim kasayı açacağım için garanti gider mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #2 Gidebilir en iyisi servisine yollaman.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 23 Mayıs 2020 #3 Berat Efe Sanır dedi: Seneye Monster laptop alacağım. Alırken yanında RAM yükseltmesi yapacağım. Kendim kasayı açacağım için garanti gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmiyor garantisi kendin takabilirsin. Dosya Ekleri Capture.PNG 39,1 KB · Görüntüleme: 76
Berat Efe Sanır dedi: Seneye Monster laptop alacağım. Alırken yanında RAM yükseltmesi yapacağım. Kendim kasayı açacağım için garanti gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmiyor garantisi kendin takabilirsin.
G ghstplyr Decapat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4 23 Mayıs 2020 #4 Cihaza fiziksel bir hasar vermediğin sürece garanti bozulmaz.
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #5 Wake up Samurai dedi: Gitmiyor garantisi kendin takabilirsin. Genişletmek için tıkla... ghstplyr dedi: Cihaza fiziksel bir hasar vermediğin sürece garanti bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Monster cidden en iyi marka. Hem laptopları F/P hem de RAM yükseltmesi yapsan bile garanti gitmiyor. Çok sağolun.
Wake up Samurai dedi: Gitmiyor garantisi kendin takabilirsin. Genişletmek için tıkla... ghstplyr dedi: Cihaza fiziksel bir hasar vermediğin sürece garanti bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Monster cidden en iyi marka. Hem laptopları F/P hem de RAM yükseltmesi yapsan bile garanti gitmiyor. Çok sağolun.