Monster Laptopa VGA monitör bağlamak

MehmetÖzdemir0

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Elimde Monster bir laptop var ve 2. ekran bağlamak istiyorum ama elimde VGA girişi olan bir monitör var .laptopta ise sadece HDMI girişi var dönüştürücü ile bağlasam sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Monster bir laptop var ve 2. ekran bağlamak istiyorum ama elimde VGA girişi olan bir monitör var. Laptopta ise sadece HDMI girişi var dönüştürücü ile bağlasam sıkıntı olur mu?

Dönüştürücülerin çoğu çalışmaz diye biliyorum, alacağın yerde kontrol ettir, ve sonuç olarak iyi bir dönüştürücü alırsan niye olmasın.

Hocam bende laptopuma VGA monitör bağlamak için dönüştürücü aldım bir kere bile sorun çıkarmadı fakat arkadaşım aynısından aldığında zaman zaman sorun çıkarttı. Yani tamamen şansa bağlı bir durum.

Elimde Monster bir laptop var ve 2. ekran bağlamak istiyorum ama elimde VGA girişi olan bir monitör var. Laptopta ise sadece HDMI girişi var dönüştürücü ile bağlasam sıkıntı olur mu?

Bu şekilde alabilirsiniz ya da bu da olur. Zamanında kullandım gayet kalitelidir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı