pA7z Femtopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 82 1 Aralık 2023 #1 Monster'da MCC alternatifi bir program var mı? Veya MCC'nin hata verdiği alanlarda nasıl çözüm bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2023
Monster'da MCC alternatifi bir program var mı? Veya MCC'nin hata verdiği alanlarda nasıl çözüm bulabilirim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.014 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Aralık 2023 #2 Monster Control Center alternatifi yok diye biliyorum. Linux tabanlı işletim sistemi kullanan Clevo kasalarda Clevo Control Center alternatifi var. Bkz: Rehber: Monster laptoplarda Linux için Control Center ve sürücülerin kurulumu Monster Control Center kullanan diğer kasalarda yok. Yani sizde yoktur.
Monster Control Center alternatifi yok diye biliyorum. Linux tabanlı işletim sistemi kullanan Clevo kasalarda Clevo Control Center alternatifi var. Bkz: Rehber: Monster laptoplarda Linux için Control Center ve sürücülerin kurulumu Monster Control Center kullanan diğer kasalarda yok. Yani sizde yoktur.