mehsadcan Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #1 Monster Abra A5 v17.1 sahibiyim. F2 tuşu üzerinde LCD yazısı var fakat ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilen birisi yazarsa sevinirim.
Monster Abra A5 v17.1 sahibiyim. F2 tuşu üzerinde LCD yazısı var fakat ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilen birisi yazarsa sevinirim.
Çözüm JenLedger 27 Aralık 2021 mehsadcan dedi: başka bir işlevi yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ekranı kapatıp açar sadece.
mehsadcan dedi: başka bir işlevi yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ekranı kapatıp açar sadece.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 27 Aralık 2021 #2 Ekranı kapatıp açıyor. İşe yaramıyor mu FN tuşu ile? Yaramıyorsa bilgisayar formatlanmış ve sürücüler tam yüklenmemiş sanırım. Artı 0 Eksi
Ekranı kapatıp açıyor. İşe yaramıyor mu FN tuşu ile? Yaramıyorsa bilgisayar formatlanmış ve sürücüler tam yüklenmemiş sanırım.
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 27 Aralık 2021 #3 mehsadcan dedi: Monster Abra A5 v17.1 sahibiyim. F2 tuşu üzerinde LCD yazısı var fakat ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilen birisi yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sandığım kadarıyla ekranı kapatıp açmanıza yarıyor. Artı 0 Eksi
mehsadcan dedi: Monster Abra A5 v17.1 sahibiyim. F2 tuşu üzerinde LCD yazısı var fakat ne işe yaradığını bilmiyorum. Bilen birisi yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sandığım kadarıyla ekranı kapatıp açmanıza yarıyor.
KS KS mehsadcan Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #4 Kyuasra dedi: Sandığım kadarıyla ekranı kapatıp açmanıza yarıyor. Genişletmek için tıkla... başka bir işlevi yok mu? Artı 0 Eksi
Kyuasra dedi: Sandığım kadarıyla ekranı kapatıp açmanıza yarıyor. Genişletmek için tıkla... başka bir işlevi yok mu?
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 27 Aralık 2021 #5 mehsadcan dedi: başka bir işlevi yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ekranı kapatıp açar sadece. Artı 0 Eksi Çözüm
mehsadcan dedi: başka bir işlevi yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ekranı kapatıp açar sadece.