Monster laptopta MSI Afterburner çalışır mı?

OneManCTW

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz Monster'ın kendi kontrol paneli var ve içinde Core hızını vs ayarlayabiliyoruz fakat ben Afterburner'da oto overclock denemek istiyorum. Sorum şu Monster'da Afterburner ile bu ayarlar yapınca geçerli oluyor mu? Yani çalışıyor mu? Ve Control Center'daki ayarlarla çakışmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster genelde H işlemcileri kullanıyor ve o işlemcilerde OC yapılmyor. Yanlışım vardır belki ama laptoplarda OC önerilmiyor zaten bir de konu monster olunca bu kış doğalgaz açmanıza gerek kalmayabilir

Afterburner'ın başında MSI olması bir şey ifade etmiyor, yalnızca MSI'ın geliştirdiği bir program.
Ayrıca işlemciniz OC desteklemiyor olabilir, işlemcinizi belirtirseniz daha rahat yardımcı oluruz.

Monster laptopta OC yapmak kış aylarında mantıklı olabilir.
Monster genelde H işlemcileri kullanıyor ve o işlemcilerde OC yapılmyor. Yanlışım vardır belki ama laptoplarda OC önerilmiyor zaten bir de konu monster olunca bu kış doğalgaz açmanıza gerek kalmayabilir
Afterburner'ın başında MSI olması bir şey ifade etmiyor, yalnızca MSI'ın geliştirdiği bir program.
Ayrıca işlemciniz OC desteklemiyor olabilir, işlemcinizi belirtirseniz daha rahat yardımcı oluruz.
İşlemcim i5 12500H
Ekran kartım rtx 3050ti 95w

Kontrol panelinde oc izni var overclocka müsait olduğu söylenerek aldım. Ekran kartımı overclocklu kullanıyorum maximum 80 dereceyi görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…