Monster laptopta performans düşüşü

Thexion

Hectopat
Daha fazla  
Bir anda bilgisayarımda çok basit oyunlarda 144 FPS alamamaya başladım. 5 ay önce Monster servisine performans düşüklüğü sebebiyle vermiştim ve genel bakım yapmışlardı ve düzelmişti. Şimdi hiçbir şey yokken bir anda başladı bu düşüklük. Ne yapmalıyım?

Birçok sebebi olabilir bunun ısınması diye tahmin ediyorum. Arkadaş evde kullanıyordu sanırsın uçak kaldırıyor. PC kapadığı zaman oluşan o güzel sessizliği anlatamam. Bence başta Monster alarak yanlış hamle yapmışsınız. Onun dışında bakıma yollayabilirsiniz.

İlk aldığımda bir yıl sorunsuz kullanmıştım sonrasında sorunlar başlayınca bakıma yolladım şu anda ücretsiz bakım için birkaç ay sürem var sanırım. O zamana kadar ne yapabilirim başka bir sorun varsa ne olabilir en çok karşılaşılan?

Macunu yenileyebilirsin. Fanları temizleyebilirsin Driver güncellemesi yapabilirsin. Gereksiz dosyalarını temizleyebilirsin. Virüs ihtimalini düşünüyorum yani virüs yavaşlatıyor olabilir. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor hocam şu an.

Bilgisiyarı direkt windowsdan sıfırlasam faydası olma ihtimali var mıdır virüs riskine karşın?

Bilgisayarı direkt Windows'tan sıfırlasam faydası olma ihtimali var mıdır virüs riskine karşın?

Hocam direkt formatı öneririm. Flash ile kendiniz formatlayabilirsiniz. Tabii derseniz ben yapamam edemem bir yere götürüp format attırabilirsin. Tavsiyem bu yönde. Formattan sonra tüm sürücüleri güncelle, virüs programı yükleme sakın (bence) arkada çalıştıkları için yavaşlatabilirler. Windows 10'a formatlayın ama eğer şu an 11 ise bence bu bir hatadır, şahsen 10u daha uygun buluyorum. Uzun lafın kısası Windows 10'a formatlayıp sürücüleri güncelleyin, sistem güncellemelerini yapın. Tahminimce FPS artışı yaşayacaksınız.

Teşekkürler öneriler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…