K Kötü Baba Adnan Femtopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarımın işlemcisi CS'de 98 99 dereceleri görüyor. Ne yapabilirim?
CoiTaa Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #2 Kötü Baba Adnan dedi: Arkadaşlar bilgisayarımın işlemcisi CS'de 98 99 dereceleri görüyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Normal değil termal macun yenilemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Kötü Baba Adnan dedi: Arkadaşlar bilgisayarımın işlemcisi CS'de 98 99 dereceleri görüyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Normal değil termal macun yenilemenizi öneririm.
KS KS K Kötü Baba Adnan Femtopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #3 CoiTaa dedi: Normal değil termal macun yenilemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... yeni Artı 0 Eksi
Limosed Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 852 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2022 #4 Laptoplarda 85 derece üstü sorun teşkil eder. Termal macun yenileyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS K Kötü Baba Adnan Femtopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #5 Limosed dedi: Laptoplarda 85 derece üstü sorun teşkil eder. Termal macun yenileyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oyun oynarken altını görmedim hiç Artı 0 Eksi
Limosed dedi: Laptoplarda 85 derece üstü sorun teşkil eder. Termal macun yenileyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... oyun oynarken altını görmedim hiç
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #6 Monster için normal. Artı -1 Eksi
CoiTaa Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #7 Kötü Baba Adnan dedi: yeni Genişletmek için tıkla... Ne zaman yenilediniz hocam birde diğer oyunlarda işlemci kaç derece ? Artı 0 Eksi
Kötü Baba Adnan dedi: yeni Genişletmek için tıkla... Ne zaman yenilediniz hocam birde diğer oyunlarda işlemci kaç derece ?
Limosed Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 852 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2022 #8 Kötü Baba Adnan dedi: yeni Genişletmek için tıkla... Monster marka laptoplarda fazla ısınma sorunun olduğunu duymuştum ama bu pek normal gibi gelmedi. Servise gönderebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kötü Baba Adnan dedi: yeni Genişletmek için tıkla... Monster marka laptoplarda fazla ısınma sorunun olduğunu duymuştum ama bu pek normal gibi gelmedi. Servise gönderebilirsiniz.
KS KS K Kötü Baba Adnan Femtopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #9 CoiTaa dedi: Ne zaman yenilediniz hocam birde diğer oyunlarda işlemci kaç de CoiTaa dedi: Ne zaman yenilediniz hocam birde diğer oyunlarda işlemci kaç derece ? Genişletmek için tıkla... 7 8 ay Genişletmek için tıkla... Limosed dedi: Monster marka laptoplarda fazla ısınma sorunun olduğunu duymuştum ama bu pek normal gibi gelmedi. Servise gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ekran kartında vs sorun yok ama işlemci gereksiz fazla ısınıyor yani Artı 0 Eksi
CoiTaa dedi: Ne zaman yenilediniz hocam birde diğer oyunlarda işlemci kaç de CoiTaa dedi: Ne zaman yenilediniz hocam birde diğer oyunlarda işlemci kaç derece ? Genişletmek için tıkla... 7 8 ay Genişletmek için tıkla... Limosed dedi: Monster marka laptoplarda fazla ısınma sorunun olduğunu duymuştum ama bu pek normal gibi gelmedi. Servise gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ekran kartında vs sorun yok ama işlemci gereksiz fazla ısınıyor yani
V vitoscalette Yoctopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #10 güzel bir soğutucu alsanız bile fayda etmez monsterin hangi serisi olduğuna bağlı ince lapyoplar genelde aşırı sıkışmadan dolayı çok ısınıyor Artı 0 Eksi
güzel bir soğutucu alsanız bile fayda etmez monsterin hangi serisi olduğuna bağlı ince lapyoplar genelde aşırı sıkışmadan dolayı çok ısınıyor