osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2020 #1 Merhaba, v19.4 cihazı alalı iki gün oldu. Her şeyden memnunum ama bu durum dikkati mi çekti. Acaba sol ve sağ alt kısımda ışık sızması mı mevcut? Siyah ekranda yapıyor sadece. Normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2020
Merhaba, v19.4 cihazı alalı iki gün oldu. Her şeyden memnunum ama bu durum dikkati mi çekti. Acaba sol ve sağ alt kısımda ışık sızması mı mevcut? Siyah ekranda yapıyor sadece. Normal mi?
Caner DALKILIÇ Megapat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 435 Çözümler 1 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Teknisyeni/Bilgisayar Uzmanı 21 Şubat 2020 #2 Merhaba ben v19.5 kullanıyorum. Işık sızması fark edemedim. Ekran "MAT IPS 144 hz" aynı mı sizinki ile?
Merhaba ben v19.5 kullanıyorum. Işık sızması fark edemedim. Ekran "MAT IPS 144 hz" aynı mı sizinki ile?
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Şubat 2020 #3 Aynen köşelerde bendede var Siyah ekranda belli oluyor ssdece
Caner DALKILIÇ Megapat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 435 Çözümler 1 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Teknisyeni/Bilgisayar Uzmanı 21 Şubat 2020 #4 Metzero dedi: Aynen köşelerde bendede var Siyah ekranda belli oluyor ssdece Genişletmek için tıkla... Bende gözükmüyor problem olabilir ekranda götürüp gösterin isterseniz.
Metzero dedi: Aynen köşelerde bendede var Siyah ekranda belli oluyor ssdece Genişletmek için tıkla... Bende gözükmüyor problem olabilir ekranda götürüp gösterin isterseniz.
osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2020 #5 Çok az ama takıntılı insan olduğum için bi teknik servise sormamda fayda var sanırım. Sonuçta 15 gün koşulsuz iadesi mevcut.
Çok az ama takıntılı insan olduğum için bi teknik servise sormamda fayda var sanırım. Sonuçta 15 gün koşulsuz iadesi mevcut.