Monster marka laptop alınır mı?

Abra serisini pek tavsiye etmem, ısınma ve performans sorunu yaşayan çok kullanıcı var.

Bütçe arttırabilirseniz:

Abra serisini pek tavsiye etmem, ısınma ve performans sorunu yaşayan çok kullanıcı var.

Bütçe arttırabilirseniz:

Lenova olan versiyon güzele benziyor. kalan 500 ₺ ile bir 8GB Ram daha alabilirsiniz.

Monster Abra A5 v15.5 kullanıcısıyım hiç bir sıkıntı görmedim sadece biraz ısınıyor ama normal 90 dercenin üzerine çıkmıyor. 8gb ram bütçen varsa kesinlikle almalısın ürün monster sitesinde hala satılıyor fakat güncel olarak Acer Nitro 5 AN515-44-R14Z kullanıyorum ve kesinlikle Monster dan daha iyi

Son düzenleme:
Gamepower ile aynı fabrikadan çıkan bir ürünü asla tavsiye etmem,üründe 1 kişinin sorun yaşamaması o ürünün iyi olduğu anlamına gelmez.

Bütçe arttırabilirseniz:

Acaba 8500'e hiç yok mu ve bunun ekran kartını bilmiyorum.
Acaba 8500'e hiç yok mu ve bunun ekran kartını bilmiyorum.

Pardon size dememiştim ama bu modelin çok ısındığı söyleniyor.
Monster Abra A5 v15.5 kullanıcısıyım hiçbir sıkıntı görmedim sadece biraz ısınıyor ama normal 90 dercenin üzerine çıkmıyor. 8 GB RAM bütçen varsa kesinlikle almalısın ürün Monster sitesinde hala satılıyor fakat güncel olarak Acer Nitro 5 AN515-44-R14Z kullanıyorum ve kesinlikle Monster'dan daha iyi.

Linki var mı Acer'in.

Bütçe arttırabilirseniz:

8500'e bulma imkanı yok mu?
Lenovo olan versiyon güzele benziyor. Kalan 500 ₺ ile bir 8 GB RAM daha alabilirsiniz.

Bu Lenovo'nun çok ısındığı söyleniyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı