M¡rza Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 Yer Samanyolu Gal. Orion Ko. Güneş Sist. Dünya Gezg. Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #1 Evet 12 bin TL bütçe ile alınılabilecek en iyi Monster ve Alienware notebookları söyler misiniz?
M3rl1n1 Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 230 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi- Gelecekte Mühendis 22 Mayıs 2020 #2 M¡rza dedi: Evet 12 bin TL bütçe ile alınılabilecek en iyi Monster ve Alienware notebookları söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kıyaslama yapmak yanlış. Alienware oyun bilgisayarlarının en eski temsilcilerindendir ve en iyilerindendir(bence en iyisi hatta). Ayrıca Alienware için güncel bir laptop o fiyata almanız çok zor. Monster bakmanız daha mantıklı.
M¡rza dedi: Evet 12 bin TL bütçe ile alınılabilecek en iyi Monster ve Alienware notebookları söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kıyaslama yapmak yanlış. Alienware oyun bilgisayarlarının en eski temsilcilerindendir ve en iyilerindendir(bence en iyisi hatta). Ayrıca Alienware için güncel bir laptop o fiyata almanız çok zor. Monster bakmanız daha mantıklı.
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 22 Mayıs 2020 #3 Oha benim de adım Mirza . Konuya geçelim Monster Tulpar T7 V21 der geçerim.
M¡rza Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 Yer Samanyolu Gal. Orion Ko. Güneş Sist. Dünya Gezg. Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #4 228522 dedi: Oha benim de adım Mirza . Konuya geçelim Monster Tulpar T7 V21 der geçerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben önerdiğin modeli bir araştırayım .
228522 dedi: Oha benim de adım Mirza . Konuya geçelim Monster Tulpar T7 V21 der geçerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben önerdiğin modeli bir araştırayım .
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #5 Alienware derim ancak o fiyatlara Türkiye'de çok iyi bir Alienware bulamazsınız sanırım. Mecburen Monster ..........
Alienware derim ancak o fiyatlara Türkiye'de çok iyi bir Alienware bulamazsınız sanırım. Mecburen Monster ..........
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.519 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 22 Mayıs 2020 #6 Ben o bütçeye MSI diyorum.
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #7 Pitbull dedi: Ben o bütçeye MSI diyorum. Genişletmek için tıkla... Reis onu boşver yeni Single ne zaman ?
Pitbull dedi: Ben o bütçeye MSI diyorum. Genişletmek için tıkla... Reis onu boşver yeni Single ne zaman ?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.519 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 22 Mayıs 2020 #8 @AlperenŞık Son klibi Akon ile çektim. Ek olarak koronavirüs ile alakalı bir klip daha var. Single için daha erken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@AlperenŞık Son klibi Akon ile çektim. Ek olarak koronavirüs ile alakalı bir klip daha var. Single için daha erken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kaldirakemre Centipat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 123 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #9 Asus öneririm
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #10 Pitbull dedi: @AlperenŞık Son klibi Akon ile çektim. Ek olarak koronavirüs ile alakalı bir klip daha var. Single için daha erken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adamsın reis. MSI bakabilirsin harbiden bu arada, reis doğru söylüyor.
Pitbull dedi: @AlperenŞık Son klibi Akon ile çektim. Ek olarak koronavirüs ile alakalı bir klip daha var. Single için daha erken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adamsın reis. MSI bakabilirsin harbiden bu arada, reis doğru söylüyor.