Monster mı ASUS mu?

İşlemci olarak Monster üstün evet ama arkadaşlar direk Monster demişler.Siz nasıl bir kullanıcısınız?
Yani demek istediğim, ben temiz kullanırım diyorsanız öyle düşürmem gözüm gibi bakarım. O zaman Monster almanız daha mantıklı. Monster daha çabuk deforme olabilen dizüstü. Asus daha dayanıklı, malzeme kalitesi daha iyi olan bir dizüstü. Kısacası sizin kullanımınıza bağlı iyi kullanırım gözüm gibi bakarım diyorsanız Monster.Ama ben çok dikkat edemem diyorsanız Asus. Monster daha güzel donanıma sahip. Klavye de harflerde silinmeler olabilir bazı arkadaşlarım bu konuda şikayetçiydi. Ama değiştirilebiliyor ve kullanıma engel değil bu. Tercih sizin.

ASUS'un malzeme kalitesi çok iyi ama performans işlemci soğutma için Monster tavsiye ederim.

İşlemci olarak Monster üstün evet ama arkadaşlar direk Monster demişler.Siz nasıl bir kullanıcısınız?
Yani demek istediğim, ben temiz kullanırım diyorsanız öyle düşürmem gözüm gibi bakarım. O zaman Monster almanız daha mantıklı. Monster daha çabuk deforme olabilen dizüstü. Asus daha dayanıklı, malzeme kalitesi daha iyi olan bir dizüstü. Kısacası sizin kullanımınıza bağlı iyi kullanırım gözüm gibi bakarım diyorsanız Monster.Ama ben çok dikkat edemem diyorsanız Asus. Monster daha güzel donanıma sahip. Klavye de harflerde silinmeler olabilir bazı arkadaşlarım bu konuda şikayetçiydi. Ama değiştirilebiliyor ve kullanıma engel değil bu. Tercih sizin.
Ben günde 10 saat + oyun oynuyorum Monster bilgisayar dayanır mı? Bilgisayarda donma veya ısınma sorunları olur mu?

Ben günde 10 saat + oyun oynuyorum Monster bilgisayar dayanır mı? Bilgisayarda donma veya ısınma sorunları olur mu?
Her dizüstü ısınır. Isınmayan yoktur. Korkmayın. Oyun oynarken dizüstü soğutucu kulanmanız daha yararlı olucaktır. Kulanmıyosanız bile alt kısmını açıkta bırakarak yani ucuna kitap koyun ki yerle direk temas etmesin alttan hava alabilisin. Demek istediğimi anladınız mı. Pek anlatamadım ama hava sülkilasyonu için bunlar önemli. Monster kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar 10 saat oyun oynabilirsiniz sorun yok korkmayın. Sadece düşürmemeye çalışın. 6 ayda bir macun değişimini bakımını yaptırın. Taşırken düzgünce çantasına koyarak taşıma yapın ve etrafa vurmamasına dikkat edin(bu aslında tüm dizüstü için geçerli) Hiçbir sorun olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı