Monster mı yoksa diğer markalar mı?

Monster'ın sadece adı var. Alınmaz kalitesiz laptopları var.

Aynen arkadaş, bir firma hiç mi ders almaz? Çıkarttığı ilk cihazdan (aslında sadece marka basıyor) tut son çıkarttığı cihaza kadar hepsinde bir sorun var. Örneğin klavyede ısınma, dahili mouse ısınması, piksel sorunu gibi...

Monster alırdım. Fiyatını hakediyor.

13.000 lira bütçeye çıktıktan sonra Monster almanı tavsiye etmem. Asus G512LV-HN144 modeli var i7-10750H RTX 2060 ve 1 TB SSD ile geliyor. Tek eksiği 8 gb ram ilerde yükseltme yaparsan gerçekten işini görecek bir model. Soğutması ve kasa kalitesi çok güzel. Ürün son teknoloji CPU'da Asus'un dediğine göre sıvı metal macun var 3 boru ile soğutuluyor fanlar sessiz 144hz panel Wifi 6 desteğide var. Dediğim gibi o bütçeye çıktıktan sonra bu modeli tercih etmeni öneririm tek eksiği 8 GB ram ile gelmesi onu da ilerde yükseltebilirsin. Monster'un anakartları "Fason" diye biliyorum.

sana bağlı monster ucuz marka ucuz etin yahnisi yenmez bende mosnter vardi 2. el almıştım 2 ay sonra arızalanmıştı ama 2. el olduğundanda olabili bilemiyorum orasını. ben üniversiteye gideceğim ve yurtdışına çıkmayı düşünüyorum mesela bana laptop en az 4 sene dayanması lazım monster'in dayanacağını sanmıyorum ama msı dayanır diye düşünüyorum parçaları çok kaliteli sistemin transistörler felan baya dayanıklı uzun ömürlü ben msı alacağım artık sen karar ver burdan :d
bu arada monster abra da olan sadece en sevdiğim özelliği işlemci ile ekrankartı bloğunun ayrı olması bence bu çok önemli kriter yeni laptopların çoğunda bloklar birleşik işlemci ısınırsa ekrankartıda ısınıyor,monster kullanırken böyle sorun gömedim ve monster kontrol merkezinden 2 fanı da kontrol edebiliyorsun cpu fanının hızlı mı dönsün yavaş mı yada işlemci hızlı dönsün ekrankartı yavaş gibi

Markaya göre seçim yapılmaz anlayın artık. MSI'nin kötü modelleri var iyileri de. Monster'ın kötü modelleri de var iyileri de. Monster da kötü modeller çoğunlukta ama bu iyi modellerin olmadığını göstermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…