ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #11 darksider dedi: Evet düzeldi en son vidia driverları yükledim hatta benchmark bile yaptım. Herşey olması gerektiği gibi Genişletmek için tıkla... Bir daha oynama. HHAHAHAHAHA. Bir söz vardı çalışıyorsa dokunma diye. Ehhehehe.
darksider dedi: Evet düzeldi en son vidia driverları yükledim hatta benchmark bile yaptım. Herşey olması gerektiği gibi Genişletmek için tıkla... Bir daha oynama. HHAHAHAHAHA. Bir söz vardı çalışıyorsa dokunma diye. Ehhehehe.
D darksider Hectopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 291 Çözümler 1 16 Mart 2019 #12 ProfTech dedi: Bir daha oynama. HHAHAHAHAHA. Bir söz vardı çalışıyorsa dokunma diye. Ehhehehe. Genişletmek için tıkla... Aynen daha dokunmam[emoji6][emoji1787][emoji23]
ProfTech dedi: Bir daha oynama. HHAHAHAHAHA. Bir söz vardı çalışıyorsa dokunma diye. Ehhehehe. Genişletmek için tıkla... Aynen daha dokunmam[emoji6][emoji1787][emoji23]