Monster MSI kasası kullanmaya geri mi döndü?

Zaten onlarda fark yaratsın yeter cb 2077 de ha 60 almışım ha 70 aynı.

Herkese selamlar, 5 Ekim'de aldığım v25.1 laptop bugün elime ulaştı ve heyecanla bilgisayarı açtım. Windows kurmak için ekranı açarken Monster logosundayken ekranın kenarlarında ışık sızmaları olduğunü gördüm. Büyük hayal kırılığı oldu. Maalesef çok belirgin. Müşteri hizmetlerini aradım, maille beraber fotoğraf ve video yollamamı söylediler. Maili attım yarına cevap verilecek dendi. Ya "IPS paneller için normal" diyecekler ya da "panel onarımı için yollayın" diyecekler. Duruma göre iade düşünüyorum. En ihtiyacımın olduğu ve en sıkışık zamanda böyle bir dert beklemiyordum. Umarım hallederler, yoksa başka markalara kaymak zorunda kalacağım. Önerilere de açığım. İyi günler cümleten.

IPS için normaldir sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok zaten siyah ekran hepsi belli olur.

IPS için normaldir sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok zaten siyah ekran hepsi belli olur.
Normalin baya ötesinde bir sızma var. Fotoğrafta görebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde film izlemek ve oyun oynamak baya sıkıntı. 16bin lira verdiğimiz bir laptopta böyle sorunlar olmamalı. Daha önce kullandığım, geçen sene aldığım, Acer laptopumda bu şekilde sorunla hiç karşılamadım. Ondan öncekilerde de karşılaşmamıştım.

Dosya Ekleri

• 20211007_210144.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…