Monster Notebook Abra A5 V15.2 sistem yükseltme

Herkese merhabalar...

Bilgisayarın markası Monster Notebook Abra A5 V15.2... Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim..
  • Sistem nasıl ?
  • Siz olsanız bu sisteme ne eklerdiniz ? Neden ?
  • Bilgisayarda hdd olmadığı için 240 GB SSD var o yüzde bilgisayarda şuanda hiç oyun yok sizce bu sistem hangi oyunları hangi ayarlarda açar ??

1- Sistemi yarın alıyorum o yüzden mantıklı tabi.
2-Ram 16 GB a çıkartılmalı zaman zaman farkında olmadan FPS kayıpları yaşıyorsunuzdur.
3- 240Gb yabana atılacak kadar az değil, fotoğraflar vesayireyi yedekleyebilecek bir harici hard-disk önemli, piyasadaki her oyunu oynayabilirsiniz, Youtube'da incelemeler mevcut.

Merhabalar,
Abim aktif olarak v16.2 sürümünü kullanıyor. Isınma gibi sorunlar yok ama cihaz ısınma yapmasın diye, fanlar harıl harıl çalışıyor.
Sisteme 8GB takviyesi yaptık.
1TB HDD takviyesi yaptık.
Teşhir olmasın diye de ekstra klavye ile kullanıyor.
Şuan da herhangi bir sorunu, sıkıntısı, kafasına takılan birşey yok.
Konuyla alakalı video var, sosyal'de sıkıntı olur diye paylaşamıyorum. Saygılarımla.

Hocam bilginiz var mı kasa ve monitör kalitesi nasıl? Özellikle yazılım için uygun bir model mi?

Ekran yapısı çok ince. İlk kullandığımda çekinerek kullanıyordum. Korkutuyor insanı.
Görüntü kalitesi güzel.
Yükseltme kesinlikle yapmalısınız.
Kasa kalitesi de rakiplerine nazaran oldukça iyi.
Ücretsiz servisi var, yıllık temizleme vs.
Yazılımcıyı üzmeyeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…