Monster Notebook Abra A5 v16.6 fanlarından değişik ses geliyor

amlmad

Decapat
Daha fazla  
Dediğim gibi değişik bir ses geliyor ve masa falan titriyor. bu durum sadece bilgisayarı açtığımda belli bir süre oluyor

Dediğim gibi değişik bir ses geliyor ve masa falan titriyor. Bu durum sadece bilgisayarı açtığımda belli bir süre oluyor.

Nasıl bir ses ses kaydı atabilir misiniz?

Telefonun mikrofonu algılamıyor ama normal fan sesimin bu olmadığını anlıyorum bu ses 2 gün önce başladı

Şimdi Fan speed Settings uygulamasından baktım fanların arasındaki dönüş hızından olabilir mi

Şikayet vardaki monster traktör gibi ses çıkartıyor sorunundaki ses ile aynı

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-14_222625683.png
    resim_2024-06-14_222625683.png
    580,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Telefonun mikrofonu algılamıyor ama normal fan sesimin bu olmadığını anlıyorum bu ses 2 gün önce başladı.

Şimdi fan Speed settings uygulamasından baktım fanların arasındaki dönüş hızından olabilir mi?

Şikayet vardaki Monster traktör gibi ses çıkartıyor sorunundaki ses ile aynı.

Vallaha buradan bir şey anlmak zor fan dönüş hızlarının böyle bir sıkıntı yapıcağnı düşünmüyorum bence sen servise gönder temizlesinler bir bende de Monster Abra A5 v20.3 var daha göndermedim ama gönder göndermeden önce de PC'yi video çek çizik kırık olmadığına dair RAM SSD falan eklettiysen onları ya göndermeden çıkar yaada fotoğraf çek olduğuna dair.

Bayramdan sonra RAM takviyesi ve temizleteceğim zaten fakat hiç bir şey yokken birden bire oldu durum ayrıca fanlar bir zaman sonra düzeliyor

Bayramdan sonra RAM takviyesi ve temizleteceğim zaten fakat hiçbir şey yokken birdenbire oldu durum ayrıca fanlar bir zaman sonra düzeliyor

Yüksek ihtimalle fiziksel olarak düşnüyorum sakın içini açma garantisi gitmesin madem göndercen bakım yapsınalr güzelce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı