Tulpar T7 V22.2 17,3" Oyun Bilgisayarı, 17,3" QHD 2560x1440 165Hz ekranı ve Intel Core i7-11800H işlemcisiyle akıcı bir oyun deneyimi sunuyor!
www.monsternotebook.com.tr
Linkteki bilgisayarı sipariş ettim ama gelirken bile aklımda Monster'ların gelirken vs sıkıntılı çıktığı söyleniyor. Teknik detaylardan vs pek anlamıyorum, bilgisayarın her anlamda sorunsuz geldiğini anlamak için neler yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Tulpar T7 V22.2 17,3" Oyun Bilgisayarı, 17,3" QHD 2560x1440 165Hz ekranı ve Intel Core i7-11800H işlemcisiyle akıcı bir oyun deneyimi sunuyor!
www.monsternotebook.com.tr
Linkteki bilgisayarı sipariş ettim ama gelirken bile aklımda Monster'ların gelirken vs sıkıntılı çıktığı söyleniyor. Teknik detaylardan vs pek anlamıyorum, bilgisayarın her anlamda sorunsuz geldiğini anlamak için neler yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu seri cihazlar iyi kargoda darbe almaz ise bir kontrol yapmanıza gerek yok.
Bir Windows 10'ya da 11 lisansı alıp sistmi ve sürücülerini kurup devam edeceksiniz.
yani 3060'ın ömründen kısar mı diyorsunuz hocam? Oyunlarda kullanmak için değil de düz kullanımda daha canlı, şuanki bilgisayarımdan daha iyi bir ekran olsun diye siparişi böyle vermiştim.
Yani 3060'ın ömründen kısar mı diyorsunuz hocam? Oyunlarda kullanmak için değil de düz kullanımda daha canlı, şu anki bilgisayarımdan daha iyi bir ekran olsun diye siparişi böyle vermiştim.