K Kage.Shi Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #31 ArthurMorgan33 dedi: Yazılım için yeni alınmaz oyun için alınır. Genişletmek için tıkla... Peki sizce oyun oynamak için yeni bir bilgisayar alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
ArthurMorgan33 dedi: Yazılım için yeni alınmaz oyun için alınır. Genişletmek için tıkla... Peki sizce oyun oynamak için yeni bir bilgisayar alınır mı?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #32 Kage.Shi dedi: Peki sizce oyun oynamak için yeni bir bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz masraf, ben olsam masaüstü alırdım.
Kage.Shi dedi: Peki sizce oyun oynamak için yeni bir bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz masraf, ben olsam masaüstü alırdım.
coolishemre Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #33 Kage.Shi dedi: Peki elimde bir 2015 model MacBook Air var oyun ve yazılım için yeni bir bilgisayar alınır mı peki. Genişletmek için tıkla... Oyun için alacaksanız alın, ama günlük kullanım ve yazılım içinse alma.
Kage.Shi dedi: Peki elimde bir 2015 model MacBook Air var oyun ve yazılım için yeni bir bilgisayar alınır mı peki. Genişletmek için tıkla... Oyun için alacaksanız alın, ama günlük kullanım ve yazılım içinse alma.
K Kage.Shi Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #34 ArthurMorgan33 dedi: Bence gereksiz masraf, ben olsam masaüstü alırdım. Genişletmek için tıkla... masaüstü alamıyorum maalef coolishemre dedi: Oyun için alacaksanız alın, ama günlük kullanım ve yazılım içinse alma. Genişletmek için tıkla... hem oyun hem yazılım
ArthurMorgan33 dedi: Bence gereksiz masraf, ben olsam masaüstü alırdım. Genişletmek için tıkla... masaüstü alamıyorum maalef coolishemre dedi: Oyun için alacaksanız alın, ama günlük kullanım ve yazılım içinse alma. Genişletmek için tıkla... hem oyun hem yazılım
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 13 Ağustos 2021 #35 Kage.Shi dedi: masaüstü alamıyorum maalef hem oyun hem yazılım Genişletmek için tıkla... İnternetin iyiyse GFN ile oynayabilirsin.
Kage.Shi dedi: masaüstü alamıyorum maalef hem oyun hem yazılım Genişletmek için tıkla... İnternetin iyiyse GFN ile oynayabilirsin.
K Kage.Shi Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #36 buarada şunu belirtiyim macbookda oyun oynayamıyorum yazılım azcık sıkıntı yaşıyorum
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 13 Ağustos 2021 #37 Alınmaz.
K Kage.Shi Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #38 466609 dedi: İnternetin iyiyse GFN ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... biraz pahalı değil mi birde csgo falan onları oynayabilir miyim 466609 dedi: İnternetin iyiyse GFN ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... biraz pahalı değil mi birde cs go falan onları oynayabilir miyim
466609 dedi: İnternetin iyiyse GFN ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... biraz pahalı değil mi birde csgo falan onları oynayabilir miyim 466609 dedi: İnternetin iyiyse GFN ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... biraz pahalı değil mi birde cs go falan onları oynayabilir miyim
coolishemre Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #39 Kage.Shi dedi: Biraz pahalı değil mi bir de CS:GO falan onları oynayabilir miyim? Biraz pahalı değil mi bir de CS:GO falan onları oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz. Kage.Shi dedi: Biraz pahalı değil mi bir de CS:GO falan onları oynayabilir miyim? Biraz pahalı değil mi bir de CS:GO falan onları oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
Kage.Shi dedi: Biraz pahalı değil mi bir de CS:GO falan onları oynayabilir miyim? Biraz pahalı değil mi bir de CS:GO falan onları oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz. Kage.Shi dedi: Biraz pahalı değil mi bir de CS:GO falan onları oynayabilir miyim? Biraz pahalı değil mi bir de CS:GO falan onları oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #40 coolishemre dedi: Evet oynayabilirsiniz. Evet oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oynayamaz, yanlış bilgi vermeyin. coolishemre dedi: Evet oynayabilirsiniz. Evet oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oynayamaz, yanlış bilgi vermeyin.
coolishemre dedi: Evet oynayabilirsiniz. Evet oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oynayamaz, yanlış bilgi vermeyin. coolishemre dedi: Evet oynayabilirsiniz. Evet oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oynayamaz, yanlış bilgi vermeyin.