DarkVide121 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Sizce o paraya o makine değer mi? Siz kullanıyorsanız pişman mısınız?
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2023 #2 Hayır kullandım pişmanım. Çok basit denklemi var Monster Notebook al 1 yıla ya fanı ya da ekranı eline al servise gönder içinde vida unutup geri yollasınlar bir daha gönder hem ekranı hem vidayı al.
Hayır kullandım pişmanım. Çok basit denklemi var Monster Notebook al 1 yıla ya fanı ya da ekranı eline al servise gönder içinde vida unutup geri yollasınlar bir daha gönder hem ekranı hem vidayı al.
Augusta Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 496 14 Ağustos 2023 #3 Parayı sokakta buluyorsan değebilir.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2023 #4 Ben Monster alacağıma parayı ihtiyacı olana veririm daha iyi bir de benim kuzenimde var Turbo Boost kapalı oynuyor yoksa laptop patlar.
Ben Monster alacağıma parayı ihtiyacı olana veririm daha iyi bir de benim kuzenimde var Turbo Boost kapalı oynuyor yoksa laptop patlar.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 14 Ağustos 2023 #5 Augusta dedi: Parayı sokakta buluyorsan değebilir. Genişletmek için tıkla... Hangi marka alacak bu millet peki ?
Augusta dedi: Parayı sokakta buluyorsan değebilir. Genişletmek için tıkla... Hangi marka alacak bu millet peki ?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.030 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Ağustos 2023 #6 Çok pişmanım. Değmez. Her şeye rağmen alacak olan gidip köşede bozuk Monster ile ağlayabilir.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2023 #7 elon_muskk dedi: Hangi marka alacak bu millet peki? Genişletmek için tıkla... MSI alabilir ASUS ROG alabilir Lenovo Legion veya LOQ alabilir IdeaPad Gaming alabilir.
elon_muskk dedi: Hangi marka alacak bu millet peki? Genişletmek için tıkla... MSI alabilir ASUS ROG alabilir Lenovo Legion veya LOQ alabilir IdeaPad Gaming alabilir.