Monster Notebook bakımı nasıl yaptırılır?

alpertzl

Hectopat
Daha fazla  
Monster bilgisayarımı Eylül ayında aldım 2 ay oluyor ve işlemciyle ekran kartımın sıcaklığı yüksek olduğu için yarın bakıma götüreceğim. Sitesinde 6 ay önce bakıma gelenlerden 690TL bakım ücreti alınır yazıyor. Yarın götürsem bakım ücreti alınır mı? Ömür boyu ücretsiz bakım diyorlardı ücretli mi ücretsiz mi şimdi anlamadım?

Monster notebooklar genel olarak ısınan cihazlar ve iki ayda fanlarin toz tutması, macunun kuruması çok olası değil. Ptm7950 kullanmak + stand kullanmak en sağlıklı çözüm gibi duruyor

Monster notebooklar genel olarak ısınan cihazlar ve iki ayda fanlarin toz tutması, macunun kuruması çok olası değil. Ptm7950 kullanmak + stand kullanmak en sağlıklı çözüm gibi duruyor
Isınma olur ama bende 95 e kadar çıktığı için termal macundan kaynaklandığını düşünüyorum. Cihaz yeni çünkü bir arızası yok birde ben asıl soruma yanıt alamadım.

Isınma olur ama bende 95 e kadar çıktığı için termal macundan kaynaklandığını düşünüyorum. Cihaz yeni çünkü bir arızası yok birde ben asıl soruma yanıt alamadım.
Hocam monster servisine gitseniz, temizliği yapılsa da bir şey değişmeyecek. Bu cihaz için bu sıcaklıklar gayet normal, yeni alınmış bir cihazda 6 aydan önce macun kuruması vs çok zor bir ihtimal. 2 aylık bir cihaz için ise imkansız denilebilir

Monster modeli nedir?

95 hiç normal değil, bende max 70 oluyor. Bence o cihaz sıkıntılı, Monster olsa bile o sıcaklık fazla. Sen müşteri desteği bi ara sor bakalım.

Monster Abra A5 v20.3.4

Ürün Tongfang kasa aslında bu kasalarda ısınma sorunu yoktur sıcaklıklar 90 derece üstünü görüyorsa https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPFV...128TTGDVJBJ6WG5BS&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 bunu bütçe varsa da https://www.amazon.com.tr/dp/B0DDXT...V83C82QFV3D83TDS5&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 şunu uygulayın ya da bir bilene uygulatın ve Monster'ın sürduğu macun güzel değil pump out delisi.

Isınma olur ama bende 95'e kadar çıktığı için termal macundan kaynaklandığını düşünüyorum. Cihaz yeni çünkü bir arızası yok bir de ben asıl soruma yanıt alamadım.

Evet sizden ücret alınır. Monster'dan aldığın cihaz sıfır olasada arızalı olabilir benim aldığım gameped 4 kere arızalı geldi değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…