Monster Notebook bakımı nerede yaptırılır?

hakanastily

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B650M-K, R5 7500F, Galax RTX4070 SUPER, Xpg Lancer 5600 MHZ 1x16GB Ram
Merhaba, benim bir Monster Notebook'um var ve bilgisayar bakımlarını hiç beğenmiyorum İstanbul Anadolu yakasında nerede bakım yaptırabilirim? Bir öneriniz var mıdır acaba?

Merhaba, benim bir Monster Notebook'um var ve bilgisayar bakımlarını hiç beğenmiyorum İstanbul Anadolu yakasında nerede bakım yaptırabilirim? Bir öneriniz var mıdır acaba?
Zor d egil ekndin yapabilirsin.

Bakımları çok güzel. Hakkını yeme bence. Yaptırmış biri olarak söylüyorum ben çok memnun kalmıştım. Bence kendi servisinden başka bir yerde yaptırmayın.

Neden beğenmiyorsunuz, çoğu kişi memnun diye duymuştum?

Bilmiyorum bilgisayarı aldığımda soğutma performansi gayet iyiydi bakımlarını yaptırmam ve birkaç kez fan değişimi olmasına rağmen artık bakımlardan sonra fan performansı ve oyun performansı iyileşmiyor gibi. Böyle düşünme nedenim ise artık oyunlarda çok drop yiyor olmam ve Discord'dan 1 ekran paylaşımına bile 95 üstü dereceleri görmem.

Hocam millet monsteri bakım olayı için almıyor muydu zaten? Aletlerini satın alıp kendin yapsan çok daha ucuza gelir.

Bakımları çok güzel. Hakkını yeme bence. Yaptırmış biri olarak söylüyorum ben çok memnun kalmıştım. Bence kendi servisinden başka bir yerde yaptırmayın.

Uzun süredir mi kullanıyorsunuz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…