osuran kaplumbağa Centipat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Bilgisayarımı aldığımdan beri yön tuşlarındaki sol yön tuşu çalışmıyor ayrıca numpad altındaki 123 çalışmıyor. Sistem gereksinimlerim RTX 2060 Intel Core i7 10. nesil 16 GB RAM var modeli ezberimde değil.
Bilgisayarımı aldığımdan beri yön tuşlarındaki sol yön tuşu çalışmıyor ayrıca numpad altındaki 123 çalışmıyor. Sistem gereksinimlerim RTX 2060 Intel Core i7 10. nesil 16 GB RAM var modeli ezberimde değil.
L La Bete Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 184 26 Mart 2023 #2 Garantiye gönderseydiniz hocam alalı ne kadar oluyor ? Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.868 Makaleler 15 Çözümler 455 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Mart 2023 #3 Aldığından beri çalışmıyorsa bunun peşini bırakmasaydın keşke. Hala garanti varsa göndermeyi dene. Artı 0 Eksi
KS KS osuran kaplumbağa Centipat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 La Bete dedi: Garantiye gönderseydiniz hocam alalı ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... Teru dedi: Aldığından beri çalışmıyorsa bunun peşini bırakmasaydın keşke. Hala garanti varsa göndermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdim ama format atınca yine çalışmayı bıraktı. Ve garantisi bitti Artı 0 Eksi
La Bete dedi: Garantiye gönderseydiniz hocam alalı ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... Teru dedi: Aldığından beri çalışmıyorsa bunun peşini bırakmasaydın keşke. Hala garanti varsa göndermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdim ama format atınca yine çalışmayı bıraktı. Ve garantisi bitti
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.868 Makaleler 15 Çözümler 455 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Mart 2023 #5 osuran kaplumbağa dedi: Garantiye gönderdim ama format atınca yine çalışmayı bıraktı. Genişletmek için tıkla... Hala garantisi var mı? Sorunlu olduğunu kanıtlayarak belki çözüm bulabilirsiniz. Değişim yapmak gibi... Ne zaman aldınız? Artı 0 Eksi
osuran kaplumbağa dedi: Garantiye gönderdim ama format atınca yine çalışmayı bıraktı. Genişletmek için tıkla... Hala garantisi var mı? Sorunlu olduğunu kanıtlayarak belki çözüm bulabilirsiniz. Değişim yapmak gibi... Ne zaman aldınız?