Monster Notebook çantası makinede yıkanır mı?

580924

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul Başakşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM 512GB SSD RTX 4050 6GB 140W CORE İ5 12500H
Meslek
Öğrenci

Bu çanta makinde yıkanır mı?
Makine 10kg makine.

Makinede yıkamayın hocam. Elde deterjanla yıkayıp iyice durulayıp süzmeye bırakın. Ilık su kullanın.

Makinede yıkarsak ne olur?
Hem makineye atarsam en düşük derecede atarım

yıkanır bence ama bir sor desteğe

Aklıma fırıncı arkadaşım ile olan anım geldi. Gülün diye payklaşıyorum.
Yağmurlu birgünde çantam ıslanmıştı ve arkadaşımın aklına çok iyi bir fikir geldi.Hadi çantayı fırının içine koyalım kuruması için.Ama biz fırında takılırkene fırının içinde çanta olduğunu unuttuk.
Çantaya baktığımızda buruşmuş ,küçülmüş hale gelmişti. Lise çantasından anaokulu çocuğu çantasına dönüşmüştü.

Çantalar genelde plastikten naylondan yapılıyor. O yüzden çamaşır makinelerindeki sıcak su mahvedebilir.

Birde hiç hayatımda bilgisayar çantasını yıkamadım. Kirlenmiyorki zaten kıyafet gibi.

En düşük derecede yıkasam?

Makinede yıkarsak ne olur?
Hem makineye atarsam en düşük derecede atarım
Hocam makine çok fazla alt üst ediyor dönerken. Hem kumaşı kırıştırıyor hem de bazı kumaşların iç kısımlarındaki sıvı geçirmeyen veya benzeri tabakalara da zarar veriyor.

Hocam makine çok fazla alt üst ediyor dönerken. Hem kumaşı kırıştırıyor hem de bazı kumaşların iç kısımlarındaki sıvı geçirmeyen veya benzeri tabakalara da zarar veriyor.

İnternetten öğrendiğime göre sabunlu bezi ıslatıp siliniyor. Sildim şu anda kuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…