Monster Notebook coil whine yapıyor

Semih087

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım Monster Abra A5 v12.1 6 7 yıllık bir cihaz, sorunuma gelecek olursak 2 gün öncesine kadar coil whine problemim yoktu ne olduysa durduk yere tarayıcıda Twitter açıkken oldu o zaman fark ettim biraz yüksek bir coil whine sesi geldi. Bilgisayarı kapatıp açtım sesi biraz azaldı ama hala devam ediyor ses tam olarak dikkatli bir şekidle dinlediğimde space tuşunun etrafından geldiği fark ettim bilgisayar kapalıyken coil sesi gelmiyor açıkken geliyor ve açıkken adaptör kablosunu çıkardığımda pilde açlışma esnasında sesin gelmeye devam ettiğini gördüm sizce sorun ne olabilir bu konudaki tecrübeli herkesin fikrine ihtiyacım var evet coil whine performansa etkisi yok biliyorum ama bu sese karşı biraz takıntım var sessiz ortamda rahatsız ediyor bilmiyorum bağlantısı var mı ama strandeed Deep oyunu oynarken hızlı koşma esnasında her seferinde bir kere muhakkak oyun takılıyor 1 saniyeliğine 70 FPS olan oyun 42 FPS'e iniyor FPS dalgalanması gibi değil oyun 1 saniyeliğine donuyor resmen ben hard diskten şüphelendim bu sorunlar için ama test yaptığımda sağlığı ve performansı %100 çıktı herhangi bir hata da vermedi. Çok canımı sıktı bu coil whine durumu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı