Monster Notebook ekranda bozulmalar neden oluyor olabilir?

bcap

Hectopat
Daha fazla  
Monster Tulpar T7 v22.2'yi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Şu an pencereleri büyütürken ekteki gibi siyahlıklar oluyor. Sadece o pencere değil başka pencerelerde de aynı şekilde.
Discord'da fotoğrafları açıp kapatırken böyle çizgiler oluşuyor. Fotoğrafın sağında bir çizgi var.
Sonuncu da fotoğrafı kapatırken anlık gözüküyor.
Monster kontrol merkezinde görüntü ayarları sekmesinde ekran fonksiyonları ayarı var. Renkleri daha canlı yapma ayarı vs. önceden çalışıyordu ama şu an o da çalışmıyor. Bunlar birbiriyle bağlantılı mı bilmiyorum.
Sorunlarım neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Şu an laptopun hala garantisi de duruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    872,4 KB · Görüntüleme: 117
  • indir.png
    473,6 KB · Görüntüleme: 98
  • indir (1).png
    332 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın performansını arttırmak için bir şey yapmış mıydınız son zamanlarda?

Oyunlarda da oluyor mu? Intel Grafikleri Kontrol Merkezi ayarlarını bir atar mısınız size zahmet?

Donanım olarak bir hata yada arıza mevcut değil.Tamamen ekran ölçeklendirme ayarlarınızla ilgili yazılımsal bir sorununuz var.

Bilgisayarın performansını arttırmak için bir şey yapmış mıydınız son zamanlarda?
Hayır yapmamıştım.
Oyunlarda da oluyor mu? Intel Grafikleri Kontrol Merkezi ayarlarını bir atar mısınız size zahmet?
Oyunlarda bir problemle karşılaşmadım. Pek anlamadım, çok sekme var da orada. Tam olarak nereyi atayım? Daha önce açmamıştım bile bu kontrol merkezini.
Donanım olarak bir hata yada arıza mevcut değil.Tamamen ekran ölçeklendirme ayarlarınızla ilgili yazılımsal bir sorununuz var.
Peki ne yapabilirim bu durumu düzeltmek için?

Sistem>Güç ve Tercihler>Global Ayarlar kısımlarını atar mısınız?

Dosya Ekleri

• Screenshot_12.png
    258,8 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_13.png
    203,3 KB · Görüntüleme: 81
Bunların tamamını kapatıp bir daha kontrol edin. Olmazsa ya bu programdaki renk ayarlarından ya da Nvidia Denetim Masası ayarlarından birkaç şeyi değiştirerek çözebilirsiniz sorunu.

Bunların tamamını kapatıp bir daha kontrol edin. Olmazsa ya bu programdaki renk ayarlarından ya da Nvidia Denetim Masası ayarlarından birkaç şeyi değiştirerek çözebilirsiniz sorunu.
Onları kapatıp bilgisayarı yeniden açtım ama hala düzelmedi. Şimdi ne yapmalıyım? Kusura bakmayın sizi de yoruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…