P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 5 Ekim 2024 #1 Laptopu 2 gün önce aldım ve Windows 10 kurup birkaç ayarlama yaptım, ekran sanki kasıyor gibi hissediyorum.
Laptopu 2 gün önce aldım ve Windows 10 kurup birkaç ayarlama yaptım, ekran sanki kasıyor gibi hissediyorum.
soloqqer Picopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Pasha00 dedi: Laptopu 2 gün önce aldım ve Windows 10 kurup birkaç ayarlama yaptım, ekran sanki kasıyor gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam şarja takıp baktınız mı hiç laptoplarda ekran hrzi pil gücünde iken otomatik olarak düşürür sistem. Artı 0 Eksi
Pasha00 dedi: Laptopu 2 gün önce aldım ve Windows 10 kurup birkaç ayarlama yaptım, ekran sanki kasıyor gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam şarja takıp baktınız mı hiç laptoplarda ekran hrzi pil gücünde iken otomatik olarak düşürür sistem.
KS KS P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 5 Ekim 2024 #3 soloqqer dedi: Nasıl yani hocam şarja takıp baktınız mı hiç laptoplarda ekran hrzi pil gücünde iken otomatik olarak düşürür sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa laptop kullanıyorum dediğiniz olaya nereden bakılıyor. Artı 0 Eksi
soloqqer dedi: Nasıl yani hocam şarja takıp baktınız mı hiç laptoplarda ekran hrzi pil gücünde iken otomatik olarak düşürür sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa laptop kullanıyorum dediğiniz olaya nereden bakılıyor.
soloqqer Picopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 Pasha00 dedi: Hocam ilk defa laptop kullanıyorum dediğiniz olaya nereden bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi laptopu şarja tak ekran daha akıcı hissettirecek. Artı 0 Eksi
Pasha00 dedi: Hocam ilk defa laptop kullanıyorum dediğiniz olaya nereden bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi laptopu şarja tak ekran daha akıcı hissettirecek.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 5 Ekim 2024 #5 Masaüstüne sağ tık yapıp görüntü ayarlarından yenileme hızını en yükseğe getirin. Artı 0 Eksi
KS KS P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 5 Ekim 2024 #6 soloqqer dedi: Hocam şimdi laptopu şarja tak ekran daha akıcı hissettirecek. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop şarja takılı. Bcansiz74 dedi: Masaüstüne sağ tık yapıp görüntü ayarlarından yenileme hızını kontrol edip en yükseğe getirin. Genişletmek için tıkla... 144Hz de. Artı 0 Eksi
soloqqer dedi: Hocam şimdi laptopu şarja tak ekran daha akıcı hissettirecek. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop şarja takılı. Bcansiz74 dedi: Masaüstüne sağ tık yapıp görüntü ayarlarından yenileme hızını kontrol edip en yükseğe getirin. Genişletmek için tıkla... 144Hz de.
soloqqer Picopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #7 Pasha00 dedi: Hocam laptop şarja takılı. 144Hz de. Genişletmek için tıkla... Hocam şarjdan çıkarınca bir akıcılık düşmüş gibi hissediyor musunuz? Artı 0 Eksi
Pasha00 dedi: Hocam laptop şarja takılı. 144Hz de. Genişletmek için tıkla... Hocam şarjdan çıkarınca bir akıcılık düşmüş gibi hissediyor musunuz?
KS KS P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 5 Ekim 2024 #8 soloqqer dedi: Hocam şarjdan çıkarınca bir akıcılık düşmüş gibi hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şarjdayken akıcılık düşük gibi geliyor şarjsız haliyle kıyaslamıyorum. soloqqer dedi: Hocam şarjdan çıkarınca bir akıcılık düşmüş gibi hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda özellikle sanki ekran yavaş gibi geliyor. Artı 0 Eksi
soloqqer dedi: Hocam şarjdan çıkarınca bir akıcılık düşmüş gibi hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şarjdayken akıcılık düşük gibi geliyor şarjsız haliyle kıyaslamıyorum. soloqqer dedi: Hocam şarjdan çıkarınca bir akıcılık düşmüş gibi hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda özellikle sanki ekran yavaş gibi geliyor.
soloqqer Picopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #9 Pasha00 dedi: Şarjdayken akıcılık düşük gibi geliyor şarjsız haliyle kıyaslamıyorum. Oyunlarda özellikle sanki ekran yavaş gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinize göre ghostinden bahsediyorsunuz ama bildiğim kadarıyla ghosting manütörle ilgili bir sorun ama yine de bana kulak asma ghostin hakkında bilgim kısıtlı. Artı 0 Eksi
Pasha00 dedi: Şarjdayken akıcılık düşük gibi geliyor şarjsız haliyle kıyaslamıyorum. Oyunlarda özellikle sanki ekran yavaş gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinize göre ghostinden bahsediyorsunuz ama bildiğim kadarıyla ghosting manütörle ilgili bir sorun ama yine de bana kulak asma ghostin hakkında bilgim kısıtlı.