lowdecur Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 42 25 Temmuz 2025 #1 Alalı daha 1 ay bile olmadan bu sorunla karşılaştım. Ne yapmam lazım? Ne darbe bile görmedi gayet de temiz kullanıyorum.
Alalı daha 1 ay bile olmadan bu sorunla karşılaştım. Ne yapmam lazım? Ne darbe bile görmedi gayet de temiz kullanıyorum.
36Güney36 Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 321 Çözümler 1 Yer istanbul/ümraniye Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Loq 15aph8 RTX4060 Amd Ryzen 7 7840HS Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #2 Garanti varsa garantiye gönderin. lowdecur dedi: Alalı daha 1 ay bile olmadan bu sorunla karşılaştım. Ne yapmam lazım? Ne darbe bile görmedi gayet de temiz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Garanti varsa garantiye gönderin. lowdecur dedi: Alalı daha 1 ay bile olmadan bu sorunla karşılaştım. Ne yapmam lazım? Ne darbe bile görmedi gayet de temiz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla...
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.143 Makaleler 15 Çözümler 501 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Temmuz 2025 #3 Sert çıkışıp iade isteyin. Şanslısınız en azından garanti bitmeden başınıza gelmiş. Monster alma hatasından geri dönme şansınız olabilir. Artı 0 Eksi
Sert çıkışıp iade isteyin. Şanslısınız en azından garanti bitmeden başınıza gelmiş. Monster alma hatasından geri dönme şansınız olabilir.
Soulsteal58 Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #4 Monster'ların kronik bir sorunu, iade kabul ederlerse şanslısın. Artı 0 Eksi
KS KS lowdecur Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 42 25 Temmuz 2025 #5 Teru dedi: Sert çıkışıp iade isteyin. Şanslısınız en azından garanti bitmeden başınıza gelmiş. Monster alma hatasından geri dönme şansınız olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Sert çıkışıp iade isteyin. Şanslısınız en azından garanti bitmeden başınıza gelmiş. Monster alma hatasından geri dönme şansınız olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.