Monster notebook FPS düşmesi ve performans kaybı sorunu

bilalgumus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. 3 gün evvel Monster Abra A7 v12.4 bilgisayarını satın aldım. İlk iki gün Battlefield, CS:GO gibi oyunlarda yüksek FPS alırken bugün birdenbire aldığım FPS değerleri düşmeye başladı. Performans için birçok ayar yaptım (örneğin NVIDIA Denetim Masası, performans modu, pil ayarları) ancak sorun hala devam ediyor. Battlefield 1 oynarken stabil 70-75 FPS alırken şimdi 44-50 FPS seviyesine düştü. Sizce neden olabilir ve ne yapmam gerekir. Teşekkür ederim.

Hocam 3 gün olmuş iade edilebiliyor sanırım. Monster yanlış tercih olmuş tavsiyem iade et.
Yapman gereken tek şey iade etmek.

Evet moda alıyorum. Ayrıca evet tek 8 gb ram var fakat ilk iki gün neden akıcı bir şekilde oynarken birden stabil şekilde seyreden 45-50fps almaya başladım onu çözemedim.

Evet moda alıyorum. Ayrıca evet tek 8 GB RAM var fakat ilk iki gün neden akıcı bir şekilde oynarken birden stabil şekilde seyreden 45-50FPS almaya başladım onu çözemedim.

Kardeşim şöyle söyleyim bende 2.5 yıllık bir Monster var. İlk aldığımda BF1 denedim dropsuz ve yüksek FPS ile 1 hafta çok rahat oynadım sonra droplar başladı bende teknik servisden 8 GB RAM daha alıp kendim taktım 25FPS gibi ciddi bir artış oldu hem de dropsuz kullanmaya başladım.

Peki +8 gb taktırmak ne kadara mal olur acaba biliyor musunuz teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…