Bence kapağı kapatmasın. Gece boyu ısınacak zaten bilgisayar ekrana zarar gelmesin sonra. Yani emin değilim zarar geleceğinden ama ben açık bırakıyordum kapağı.
Arkadaşlar merhaba. Laptopuma oyun yükleyeceğim Torrent üzerinden bilgisayarı 1 gece boyunca açık bıraksam ne gibi bir zararı olur? Klavye ışığını kapatacağım.
Bence kapağı kapatmasın. Gece boyu ısınacak zaten bilgisayar ekrana zarar gelmesin sonra. Yani emin değilim zarar geleceğinden ama ben açık bırakıyordum kapağı.
Monsterda durum nedir bilmiyorum hocam, o kadar ısınıyorsa sorun olabilir. Kapağı kapatmasa bile güç seçeneklerinden belirli bir süre sonra ekranı kapatmaya ayarlamak sürekli açık kalmasından daha iyidir diye düşünüyorum.
Hocam konu dışı bilgisayarım sizin ki ile model ve özellik dahil bire bir aynı memnun musunuz? ben lol ve valorantta 90-150 fps arası alınca üzüldüm bir tık