alleykesch Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Bilgisayar fiş takiliyken birkac dakika icerisinde kendini kapatiyor. Pilde calistirdigimda boyle bir sorun yasamiyorum. Termal macun vs bakimi yapildi. Olay gunlugune baktigimda; Beklenmeyen bir şekilde kapandı…. Hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2024
Merhaba, Bilgisayar fiş takiliyken birkac dakika icerisinde kendini kapatiyor. Pilde calistirdigimda boyle bir sorun yasamiyorum. Termal macun vs bakimi yapildi. Olay gunlugune baktigimda; Beklenmeyen bir şekilde kapandı…. Hatası alıyorum.
R ravenum55 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #2 Bakım dan hemen sonramı oldu zaman geçti mi üstünden.
alleykesch Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 ravenum55 dedi: Bakımdan hemen sonramı oldu zaman geçti mi üstünden. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hayır bakimdan once oldu. Sonra bakimini yaptim.
ravenum55 dedi: Bakımdan hemen sonramı oldu zaman geçti mi üstünden. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hayır bakimdan once oldu. Sonra bakimini yaptim.
R ravenum55 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 Cihaz adaptörle çalıştırıp sıcaklık değerlerine bakın aşırı ısınma yapiyormu.
alleykesch Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #5 ravenum55 dedi: Cihaz adaptörle çalıştırıp sıcaklık değerlerine bakın aşırı ısınma yapiyormu. Genişletmek için tıkla... hayır isinmadan kaynakli degil
ravenum55 dedi: Cihaz adaptörle çalıştırıp sıcaklık değerlerine bakın aşırı ısınma yapiyormu. Genişletmek için tıkla... hayır isinmadan kaynakli degil
kantu Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #6 Şarj kablosunun laptopa giren kısmında elektrik kaçağı var mı diye kontrol ettin mi? veya başka adaptöre takınca aynı sorunu yapıyor mu?
Şarj kablosunun laptopa giren kısmında elektrik kaçağı var mı diye kontrol ettin mi? veya başka adaptöre takınca aynı sorunu yapıyor mu?