Monster notebook güvenli mi?

Arkadaşlarım aldı kullanıyor şu ana kadar bir problem yaşamadılar.

Güvenilirdir. Ucuz fiyata performanslı modelleri olduğu gibi gereksiz pahalı modelleri de mevcuttur.

Kesinlikle güvenilirdir. Bazı arkadaşlarım var benim "monster kötü monster alma" gibi saçma sapan cümleler kuruyorlar. Oysa ki hiçbir bildikleri yok. Rahatlıkla alışverişinizi yapabilirsiniz.
8 kez garantiye götürdüm laptopumu. Bazı modellerin kronik sorunları var. Touchpad yazılımları win10 ile uyumlu değildi bu yüzden 1.5 sene boyunca mavi ekran aldım. Win10 u onlardan almıştım iade kabul etmediler. Her neyse. Alacağın modeli iyice araştır bazı modeller benimki gibi kronik sorunluyken bazılarında yıllarca hata cıkmıyor. Kadıköy teknik servisini bir kere bile boş görmedim. Bu arada şikayetvar.com a şikayet yazarsanız ve üstelerseniz size bir telefon geliyor eğer şikayeti kaldırmazsanız yazılımsal olarak destek vermeyeceklerini anayasada garantilerin sadece mekanik ve ya elektronik parçaları kapsadığını belirten Alican isimli birinden telefon alıyorsunuz.

Evet dediğin gibi bazıları kronik sorunlu çıkabiliyor. Ama alacağın modeli iyice araştırıp sonra alırsan hiçbir sıkıntı çıkmaz. Örneğin ben : Bir PC toplamak için 15 tane falan konu açtım bu forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…