Monster notebook güvenli mi?

Yani laptopta öyle olmuyor bende araştırıp aldım ama model çıkar çıkmaz aldım kimsede o ara sorun yoktu. abra a5 11.1.1 modeline sahibim. Ama yazılımsal ve kronik sorunları oldukça bol mağlesef

Yani laptopta öyle olmuyor bende araştırıp aldım ama model çıkar çıkmaz aldım kimsede o ara sorun yoktu. abra a5 11.1.1 modeline sahibim. Ama yazılımsal ve kronik sorunları oldukça bol mağlesef
Benim anlatmaya çalıştığım şey; tamam bazı modellerinde kronik sorunlar çıkabiliyor evet farkındayım. Ama bu monster notebook markasının güvenilmez ve kötü bir marka olduğunu göstermez. ( siz kötü dediniz demiyorum açıklama )

Bu onu iyi bir markada yapmaz ama bir daha asla almam. Siz hangi modelini kullanıyorsunuz?

Güvenilir bir firmadır ama dipnot düşmek isterim ki clevo adlı bir Çin firmasından ürünü alıp marka basıp satmaktalar buna göre kararınızı vermenizi söylemekteyim imkanınız varsa başka markalar yönelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…