Monster Notebook HDD Görmüyor

Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Yükseklisans
Bugün Monster notebookuma 10 yıl önce alınmış eski HP laptopumun HDD'sini taktım SATA girişini yapıp vidalarını düzenli şekilde vidaladım. Ancak PC'yi açınca HDD'yi görmedi bilgisayar. Laptoplarda SATA üzerinden güç çekiyor diye biliyorum HDD fakat SATA girişinin yanında güç girişi de mevcut. BIOS ekranımda yer alan önemli bilgiler:

• SATA Device : AHCI
  • Serial ATA Port 2-3-4 : empty
  • Serial ATA Port 1 : Intel SSD 256 GB

Yani BIOS'ta da gözükmüyor HDD. Yardımlarınızı bekliyorum.

Muhtemelen disk bozuktur. Farklı bir bilgisayarda deneme fırsatınız varsa deneyin.

Muhtemelen disk bozuktur. Farklı bir bilgisayarda deneme fırsatınız varsa deneyin.

Başka bir bilgisayarda çalıştırma fırsatım yok fakat şöyle bir durum var. Ben bu HDD yi yaklaşık 3 sene önce bir arkadaşıma götürdüm ve harddisk kutusu sayesinde diskin içindekileri görebiliyorduk. O zamandan beri HDD kuru bir yerde hasar almayacak şekilde saklandı. Kendi kendine ölmesi mümkün mü? Ayrıca HDD den ses geliyor ve ısınıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı