Monster Notebook iade edilmeli mi?

Edebilirsin

Uzun vadede i5 ve 3050 ikilisi sizi üzer hocam. Etme imkanınız varsa iade edin 4050'li sistemler 22 ila 25k arası satılıyor.

O fiyata 12500H RTX 3050 almışsın geçen hafta 3050 Ti'lı Acer Nitro 16K'ya satılıyordu.

İade et , aynı fiyata hatta belki daha ucuza Rtx3060lı HP Victus al Amazondan veya az daha üstüne ekleyebilirsen 4050 lili laptop bile alabilirsin.4gb Rtx3050 çok uzun ömürlü değil ilerde hiç bir AAA oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılayamacak.

7 senedir monster abra kullanıyorum. Bende v6.2.1 modeli. Dıt dıt dıt diye ötüp kapanıyordu. Servise yollamıştım çözüldü sonrasında başka bir hatayla karşılaşmadım. Tamamen şans işi bana kalırsa

Şans işi fakat bu şans diğer firmalarda %80 iyi %20 kötü olurken Monster'de tam tersi %80 kötü %20 iyi durumuna geliyor.

Kardeşim tavsiye olsun herkese.

Şahsen insanlar bir firmanın servisine çok ovüyorsa ve ozellikle öven kişi sayısı fazlaysa o markadan uzak dururum.

Demek ki çok fazla sayıda insanın yolu servise düşmüş, memnun olsan ne olmasan ne düştükten sonra.

Monster laptop deyince, bilgisayardan önce servis konuşuluyor. Böyle firmalardan uzak durmak lazım.

Tüm bilgisayardan koleksiyon yaparım, Casper Hometech bile koyarım, şu Monster'dan 1 tane dahi koymam.

Arkadaşlar bu benim tespitimdir genel olarak hazır siztem satanlar ve bu tür laptop satanlar fiyatları kendiniz topladığınızda ödeyeceğinizden fazla oluyor bunun sebebi dolar kuru ve vergilendirme diye düşünüyorum gerçekten uygun olan sistemler ise sınırlı stok oluyor bence gününüzün çoğu evde geçiyorsa masaüstü toplamanız daha iyi olacaktır.
Eğer üniversiteye gidiyorsanızda Slim bir SSD'li laptop yanında yine PC toplayıp 2 PC takılmanız daha iyi olacaktır.

Ben Ocak 25 gibi aldim PC'yi galiba iade secenegi kalmadi sizce kalmis midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…