Monster Notebook kargom teslim edilmedi

eagg

Hectopat
22 Temmuz'da sipariş verdim. 3 iş günü kargo teslim yazıyordu, ama kargoya teslim edilmedi. Üretim-kalite kontrol-tamamlanan sipariş yazıları geçti, sırayla gün içerisinde. Amacım karalamak değil yanlıs anlaşılmasın. Sadece bu süreci yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni aldım 1 gün dezenfekte ediyorlar eline ulaşması 4-5 gün sürer ben geçen pazartesi aldım cuma geldi

Hocam araya bayram girerse iyice uzar diye bir an önce gelmesini istiyorum.

Hangi modeli aldınız? Ekranda falan bir sıkıntı çıktı mı?
1
Tulpar T5 19.2.1 hayır çok sağlam makine soğutması biraz sesli bir de hoparlörünü pek beğenmedim o kadar performansı ekranı klavyesi malzemesi çok kaliteli bence

1.
Tulpar T5 19.2.1 hayır çok sağlam makine soğutması biraz sesli bir de hoparlörünü pek beğenmedim o kadar performansı ekranı klavyesi malzemesi çok kaliteli bence.

Ben Abra A7 12.1.5 siparişi verdim. Umarım sıkıntı çıkmaz.

Technopat'ta cevap aramak yerine Monster ile görüşün. Size daha fazla yardımcı olurlar.

Kargo bugün geldi. Sipariş durumunda hala kargoya verilmemiş gözüküyor. Neyse bir sorun çıkmadı.

Hafta sonu kargo firmaları çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…