Monster Notebook klavye sorunu

yunusbayraktar

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 V1.1.2 notebookumu 15 gün rahat kullandım fakat son 1 hafta 10 gün içerisinde ürünün klavyesinde sorun yaşıyorum özellikle bilgiisayarda yüklü her oyunda ve youtube'da klavye donuyor ve kendi kendine bir şeyler yapmaya başlıyor. Harici Logitech G105 klavyemi taksam bile kendi kendine bir şeyler yapmaya devam ediyor. Sorunu ancak programları kapadığımda çözebiliyorum nedendir bilmiyorum var mı benzer sorun yaşıyan ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence klavye sorunu değil bilgisayar kasıyor. Virüs programı varsa bir taratın gereksiz şeyleri silin.

Ya lisanssız win8 kullandığım için yada gerçekten bir sorun var üründe. Şimdi de şu başlangıç onarımı muhabbeti çıktı başıma üstelik tam sorunun çözümünü bulmuşken harici klavye, mouse'ı ve şarjı çıkarttım tak tekrar aynı sorun enter tuşunda basılı kaldığı için direk bilgisayarı kapat seçeneği kabul oluyor çıldıracağım en sonunda

Monster Abra v15.7.3 kullanıcısıyım, yaklaşık 1 ay önce enter tuşunun pimleri kırıldı ve yerinden çıkmaya başladı ama ben klavyeyi Full değiştirmek istemediğim için garantiye yollamadım. Sadece enter tuşunu nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…