Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 887 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #21 Khaleesi Targaryen dedi: Ekranın arızalı ise ve bu doğrulanırsa böyle bir güzellik yapıyorlar evet. Genişletmek için tıkla... Ben sorduğumda, bana panelin IPS ile değiştirilemeyeceğini yazmışlardı. Galiba kendilerinin bile ne yaptıklarından haberleri yok.
Khaleesi Targaryen dedi: Ekranın arızalı ise ve bu doğrulanırsa böyle bir güzellik yapıyorlar evet. Genişletmek için tıkla... Ben sorduğumda, bana panelin IPS ile değiştirilemeyeceğini yazmışlardı. Galiba kendilerinin bile ne yaptıklarından haberleri yok.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 7 Mart 2021 #22 cuneydpasha dedi: Selamlar. Ben laptop almayı düşünüyorum Monster notebookların fiyatı ve performansı iyi gözüküyor. Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Ayrıca yılbaşından sonra laptop fiyatları düşer mi? Genişletmek için tıkla... Ne pişireceksiniz?
cuneydpasha dedi: Selamlar. Ben laptop almayı düşünüyorum Monster notebookların fiyatı ve performansı iyi gözüküyor. Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Ayrıca yılbaşından sonra laptop fiyatları düşer mi? Genişletmek için tıkla... Ne pişireceksiniz?
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 887 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #23 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ne pişireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Isınma / Soğutma konusunda bir HP değiller şimdi, o konuda HP'den fersah fersah iyiler
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ne pişireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Isınma / Soğutma konusunda bir HP değiller şimdi, o konuda HP'den fersah fersah iyiler
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 7 Mart 2021 #24 Lazerhawk dedi: Ben sorduğumda, bana panelin IPS ile değiştirilemeyeceğini yazmışlardı. Galiba kendilerinin bile ne yaptıklarından haberleri yok. Genişletmek için tıkla... Senin cihazının ekran sıkıntısı yoksa değiştirmezler zaten IPS ile.
Lazerhawk dedi: Ben sorduğumda, bana panelin IPS ile değiştirilemeyeceğini yazmışlardı. Galiba kendilerinin bile ne yaptıklarından haberleri yok. Genişletmek için tıkla... Senin cihazının ekran sıkıntısı yoksa değiştirmezler zaten IPS ile.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 7 Mart 2021 #25 Seveni ve sevmeyeni %50 orandadır. Önerip önermeyeceğimizi biz de bilmiyoruz tam.