Monster Notebook Nasıldır ?

Daha fazla  
Fiyatı bana gayet hesaplı geldi acaba bu fiyat kaliteyi etkiliyor mu ? Özellikle Monster sahipleri yardımcı olursa sevinirim.

Monster bilgisayarların çoğu adından da anlaşılacağı gibi canavar gibilerdir . Tavsiye ederim

Soyulma, renk solması gibi şikayetler var bir de.
Ben kullanıyorum 1 yıldır, öyle bir sorunun olması için çok acı çektirerek kullanman gerekiyor laptopu.
Şahsen hala ilk aldığım gibi, ne bir çizik var ne en ufak birşey pırıl pırıl hala.
6 ay aralıklarla bakıma gönderiyorum birde. Eğer temiz bakarsan için rahat olsun

monster kullanıcı kulüplerine bak forumlardan, çok fazla kişi sorun yaşıyor. ben de tulpar aldım geçen ay, rami bozuktu geri verdim.

Kardeşim ben alalı 1.5 ay oldu bi tek şikayetim işlemci oyun oynarken biraz fazla ısınıyor ama ekran kartı çok iyi soğutuluyor ve performansı çok iyi üründe bi tek işlemci fazla ısınıyor onun dışında malzeme kaliteside yeterli bence ( tulpar t5 v4.4.2 kullanıyorum)

Geldiğinde ekran bozuk geldi.garanti ile değiştirildi. Kaliteli ama sanki biraz daha yol kat etmesi lazım.

DH'de laptop sorunlarıyla ilgini ANA KONU bile var adamlar ağlamaktan bıkmış o kadar diyorum

F/P olarak diğer markalara göre kat kat,baya karlı gözüküyor, özellikler vs. çok uygun gözüküyor ama okuduklarıma göre (uzun bir araştırma yaptım)

-Genellikle ABRA serisinde kronik sorunlar var
-Soluk ekran
-Işık sızması (birden fazla)
-Çatlak kasa,kolay kırılan kasa
-Mavi ekran (binlerce nedenden dolayı,belli bir sebebi yok)
-Kullanımda kısa süre içince arızalanan parçalar
-Kaliteli,hızlı ve anlayışlı servisleri var hatta sorun çıkarsa hiç sıkıntı yapmada parça veya ürün değişimi yapıyorlar ancak servise bozuk diye gönderilen laptop servisten gelince yine bozuk çıkıyor,daha fazla bozulma çıkıyor veya hiç bir fark olmadan geri dönüyor
-Birisi laptopu aldığında paketten çıktığı anda kasa da çatlak çıkmış neyse onu umursamamış ancak farklı farklı başka sorunlarda çıkmış 3-4kere ekran değişmiş değiştirilen ekranlar servisten gelince sorunlu olduğu için tekrar servise gönderilmiş,anakart sorunları,mavi ekranlar,fan vs.. bir çok sorun çıkmış

Özet olarak Monster kaliteli bir firma fakat laptoplar kendi üretimleri değil CLEVO üretimi olduğu için clevo ne kadar kaliteli ise monster'ın laptopları da o kadar kaliteli olabilir.Firma olarak benim görüşüm iyi bir firma umarım daha çok gelişir.

Ben de yurt dışından Clevo'nun üretimi Sager laptop alıcaktım 4bin liraya ancak monster bu kadar şikayet alıyorsa sager'da da bi bu kadar sorun olacaktır, yurt dışından aldığım için haliyle garantisi de iptal olacaktı bende vazgeçtim

Yani alacaksan bile önce sipariş et, deneme zamanı bitene kadar işkence testleri yap ve kalitesini ölç daha sonra ya iptal edersin ya da kullanmaya devam edersin

Ha birde servisten sonra düzelmeyen laptop'un birebir 0 laptop ile değişimini isteyebiliyorsun, satın alırken ''Özelleştir''den çanta almayı ve eklemeler yapmayı unutma

@Shirei çok iyi özetlemiş . Monster alacaksan tulpar serisi almanı tavsiye ederim. Ben bütçen zaten yettiği için tulpar t5 v4.4.2 aldım . Eğer bütçen yetiyorsa tulpar kasa al abra kasalardan ciddi anlamda şikayet aldıklarını bende laptobu alırken fark ettim . Şuan kendi laptobumda nfs 2016 , cs go ve lol oynuyorum. Yani performans ciddi anlamda güzel ekran kartı iyi soğutuluyor fakat işlemci biraz daha fazla ısınıyor ekran kartına göre değer olarak söylemem gerekirse ekran kartı max 75 işlemci max 87 derece gördü. Bu değerleri görüp ön yargın olmasın bu değerler sisteme eziyet ettiğimde oluşan değerler. Yani nfs 2016 oynarken arkada face, msi afterburner , origin, steam vb. olabilecek her şeyi açıp işlemciye yüklendim. Açıkcası ben 80 dereceyi geçmemesini umardım fakat 87 yi gördü. İşin özeti tulpar kasası monsterdan göreceğin tek sıkıntı işlemci yük altında fazla ısınıyor fakat ekran kartı sıcaklığı bence çok iyi düzeyde oyun performansı gerçekten çok tatmin edici fazlasıyla verdiğin paranın karşılığını veriyor. Abra kasa için yorum yapamam o kasada ürün kullanmadım o kasa yı kullanan ve tecrübe edinen birinden yorum almak lazım fakat benim gördüğüm yorumlar abra kasalarda sıkıntılar yaşandığı yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…