Arkadaşlar bir adet Monster notebook alacağım da alacak olduğum notebook konusunda tereddütte kaldım. Aşağıya linklerini ekleyeceğim notebooklardan hangisini almalıyım. Sizinde görüşünü almak istedim yardımcı olursaniz çok memnun olurum.
Monster Abra A5 V15.4.2 15,6" Gaming Laptop, GeForce GTX 1050 serisi ekran kartı ve geniş görüş açılı 15.6 inç ekranı ile gerçekçi oyun deneyimi sunuyor!
ASUS ROG Strix G G531GT-BQ091T Intel Core i5 9300H 8GB 256GB SSD GTX1650 Windows 10 Home 15.6" FHD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Asus FX505DT-BQ028T Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Asus FX505DT-BQ028T Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Ekranları muhtemelen 60Hz ama A7 v11.1.2 fiyatına göre anca bunları bulabildim. Eğer monitör takacaksanız ileride o zaman iyi olur.
Bir şey alırken sırf Instagram bakmak yanlış. Ama her yerde şikayetçiler.
Ben biraz araştırma yaptım. Tamam her markanın şikayeti ve sorunu olur. Ama Monster' da bu ikili çok fazla. Eğer bu sorunlar bitmiş ve şikayetler bayağı azaldıysa alın.