Hocam yalan olmasın o kadar bilgim yok. Undervolt işi olsaydı @erengore hocamız o konuda yardımcı olurdu. Ha bir ihtimal @499337 hocamız denemişliği vardır yoksa da bilgi verir. Mesajı görürse size cevap verebilirler.
Hocam yalan olmasın o kadar bilgim yok. Undervolt işi olsaydı @erengore hocamız o konuda yardımcı olurdu. Ha bir ihtimal @499337 hocamız denemişliği vardır yoksa da bilgi verir. Mesajı görürse size cevap verebilirler.
Öncelikle, laptop sıcaklıkları ve soğutma sistemleri OC için çoğu zaman uygun değil.
Sıcaklıklarınız iyi ise yapılabilir fakat çok fazla Performans'a etki yapacağını sanmıyorum.
Öncelikle, laptop sıcaklıkları ve soğutma sistemleri OC için çoğu zaman uygun değil.
Sıcaklıklarınız iyi ise yapılabilir fakat çok fazla Performans'a etki yapacağını sanmıyorum.
Eski GPU'larda bence daha çok fark ediyor. Yeni nesillerde aşırı farketmiyor. Hem farkedecek olsa bile CPU Throttle oluyor genelde hocam. O yüzden yine pek yararı görünmüyor.
Hocam yanlış anlaşıldım galiba. Estağfurullah ondan yana sorun yok da ben genel olarak her böyle Throttle veya işlemcilik konu olunca sizi orada buluyorum o yönden söyledim. Yoksa sizde Technopat'ın yoluna gönül vermiş yolcularındansınız.