Monster Notebook Pişmanlıktır

Bilgisayarın ssd mi harddisk mi var bilmiyorum ama harddisk varsa harddiski söküp verilere ulaşabilirsiniz ama 70-80 TL lik bir parça almanız gerekiyor ssd için de durum aynı

@bugra278 SSD zarar gördüyse verilere ulaşamazsınız.

Sağolun hocam, çok teşekkürler cevap için

Ekranı kendilerinin bozduklarını verirken bir sorun olmadığını elinizde sadece anakart hasarlı diye belge olduğunu ( size teknik servise kabul belgesi veriyorlar ) ve ekranı yapmazsalar mahkemeye gideceğinizi söyleyin. Büyük ihtimalle ekrank onlar bozdu.

Teknik servise verirken ekranın sağlam olduğunu ve bozulduysa bunu kendilerinin yaptığını söyleyin. Ekranın bozuk olmadığına dair elinizde şuan belge var. Sadece anakart hasarlı diyor. Mahkemeye gideceğinizi söyleyin. Ben tüketici haklarına gideceğim diyerek sorunumu çözdürmüştüm. Alican diye biri çalışıyor orada o beni eğer şikayet var ve bu sitedeki yerlerden şikayetimi kaldırmazsam cihazımı garanti dışına bırakacaklark konusunda tehtit etmişti Monsterdan uzak durun.

Abartmaya gerek yok MSI'ın hatalı tasarım modelleri olmadı mı geçmişte? GP olunca Tongfang'mı oluyor niye araştırayım, demagoji ile reklam yapılmaz farklı metodlar var araştır.
Sen çok yanlış anladın. Monster'in kullandığı 3 farklı kasa var. Clevo, TongFang ve MSI. Clevo aralarında en kötüsü. TongFang genel olarak daha az sorun çıkartan kasa türü. MSI kasa olanlar ise doğrudan MSI GP76'nın Monster logolu hali zaten zaten. Örneğin Abra A7 V12 modeli Clevo kasa. A7 V11 ve A5 V18 TongFang. Tulpar'ın da çoğu modeli TongFang. MSI kasalı olan T7 V25'e bir bak.

2016'da aldım, tepe tepe kullandım, bilgisayar günlerce yük altında kullanıldı ama şu gün hala çalışır durumda benimkisi. Evet akranlarına göre daha kalitesiz ama sizin şansınıza belki bozuk ürün gelmiştir ve o da 2 sene dayanabilmiştir. Geçmiş olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…