Monster Notebook Pişmanlıktır

Anakart yandıysa büyük ihtimal parçalarda zarar gördü. Yani çok bir değer etmez. Monster ısınma sorunlu bir bilgisayar olduğu için önerilmez zaten.
Bin pişmanım zaten aldığıma. İlk günden beri ısınma sorunu yaşamama rağmen teknik servis yetkilileri sanki normal bir şeymiş gibi geçiştiriyorlar.
Bugün saat 3 gibi kargoya verdiler bekliyorum. Dediğin gibi mahalle bilgisayarcılarına götüreceğim
Hocam kendim ssd taktırdım, D diski olarak gözüküyor sanırım ama Windows'un yüklü olduğu C diskinde önemli bilgiler var, C dekini kurtarmak mümkün mü?

Hocam tamamdır dediğimi yapın bir gösterin mahalle bilgisayarcınızında yanında durun parça çalınmasına karşı

Bilgisayarcıya götürün ama yanında durun ne yapıyorsa bunlarda enselemesin sizi şaka bir yana 12 bin TL ne ya ben müşteri temsilcisi olsam söylemeye utanırdım sonra da gülmekten de ölürdüm.

Monster, maalesef kronik sorunlu hocam.

Bazı modellerde bileşenler genelde daha çok hareket ediyor ve soğutucu ile işlemci/ekran kartı arasında boşluk kaldığı için ısınıyor. Sende de bu problemden büyük ihtimal ekran kartı yandı(daha doğrusu lehimler koptu bence). Benim Monster Laptop da ekran kartı ısındığı için dahili ekran kartıyla kullanıyordum. Formattan sonra harici kullandım 1 haftada bozuldu ve anakartının yandığını söylediler.

Hocam fena taklaya getirmişler 12.000 TL nedir?

Yenisini al daha iyi.

İbretlik bir konu olmuş, geçmiş olsun. SSD halâ sağlam olabilir bir ihtimal.

Umarım.

Daha önce hiç başıma gelmedi anakart yanması. İnternette gördüğüm kadarıyla laptop açık iken birden kapanır ve daha açılmaz ama benimki öyle değil. Laptopu normal bir şekilde kapattım ve daha açamadım yani kendiliğinden kapanmadı. Laptop tamamen kapalıyken anakartın yanması garip değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal voltaj dalgalanması olmuştur. Pili düzgün çalışıyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…