Monster Notebook Pişmanlıktır

Diğer insanları bilinçlendirdiğiniz ve bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Umarım bir gün marka fanatizmi yapanlar da dünya görüşlerini genişletirler. (Kasa kullanıyorum).

Hayır
Hocam Monster almayı düşünüyordum aklıma takıldı. Tulpar T5 v21.7 modelindede aynı sorunları yaşar mıyım?
Hayır. O model TongFang. Konudaki model Clevo. Clevoya güven olmuyor. Sorun yaşamazsın.

Her Monster bilgisiyarında nedense ısınma sorunu var. Önermem
Her bilgisayarda? MSI GP kasa olanlar da mı? Hadi canım hadi.

e-Devlet'ten online THH açmanızı tavsiye ederim. Bütün belgeleri telefondan Microsoft Lens çekip ile tek PDF haline getirdim. Tek PDF şart değildi. Birden fazla da yüklenebiliyor. 6MB olmuştu THH 4MB kabul ediyor. PDF24 ile sıkıştırdım. Metni önceden hazırlayın sonra sitenin süresi dolabilir, kopyalayıp yapıştırırsınız.

Kendisi sanki evinde uzay roketi yapıyor, genelleme yapmak saçmalıktan öteye gitmez.
Anakart mı tasarlıyor bu adamlar evinde? Hazır tasarımı toplu alıp getirip burada kasaya vidalayıp paketleyip satıyor. Ben sipariş verdiğimde üretime girdi diye mesaj gelmişti mesela. Gelen o mesajı gören sanki adamlar optik yazıcıda yeni çip döktürüyor zannedecek
Türk malı adı altında kendi sermayesini koruyor ve büyütüyor adam. Bize bir faydası olmadığı için fanboyluk yapmamıza gerek yok. Bize tek faydası vergi kazandırıyor. Onu da tabi tanıdıktan vergi indirimi adı altında sildirmiyorsa.

Asus Tuf ve Lenovo IdeaPad tercihi daha doğru olur sanırım Monster yerine. Onlarda anakart koruyucu vardır herhalde. Neyse inşallah denk falan gelmez de, zaten kırk yılda bir alıyoruz.

Şu konu sayesinde haterleri görmüş olduk. Arkadaşlar sorun çıkaran kasa Clevo. Siz Clevo olmayan, MSI kasalı ve TongFang kasalı cihazlara da aynı şeyi diyorsunuz. Örneğin T7 V25 kötü laptop mu sizce? Genelleme yaparken dikkatli olun.

Anakart yansıyda diğer parçalarda zarar görmüş tür ayrıca kur değişiklik gösterdigi icin geçenki yıl verdiğin 6500 TL şu an hçbirşey.

Cihazi ben satin alabilirim hocam. Nasil ulasirim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…