Monster Notebook şarj adaptörü ve batarya değişmesine rağmen çok ısınıyor ve koku geliyor

Gallus lepus

Hectopat
Daha fazla  
Monster bilgisayar kullanıyorum. Bundan 1 hafta önce şarj kesme ve bataryanın ölü olması nedeniyle bilgisayarı servise yolladım. Adaptörün ve bataryanın bozuk olduğunu söylediler ve değişmesi için ücret talep ettiler. Bugün bilgisayarım geldi ve denemek için tekrardan şarja taktım yeni adaptörle. Şarj kesme sorunu devam ediyor. Kabloyu belli bir şekile sokmadıkça bilgisayar şarj olmuyor. Ve şarj kablosunun ucu aşırı ısınıyor, koku gelmesi üzerine şarj aletini çıkardım ama ucuna yanlışlıkla değdim ve yaktı bildiğin bu kadar ısınması normal mi? Ve bu koku yeni kablo olduğu için mi zamanla geçer mi sizce?

Boşta CPU ve GPU 55-60 derece gösteriyor aslında. Yük altında şarj kablosu nasıl o kadar ısınıyor anlamış değilim. Kabloyu da şimdi denedim, gittikçe şarj olmamaya başladı. Tekrardan göndericem galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…