Monster Notebook şarj ışığı düzgün çalışmıyor

Daha fazla  
İyi günler,

Bu sabah bilgisayarım kapalıyken prize takılı halde duruyordu fakat kasa üzerinden bulunan güç LED göstergesi yanmıyordu.
Ardından bilgisayarı açıp kullansam da ( prize takılı halde) bu ışık hiç yanmadı.
Şarj kablosunu çıkarıp taktığımda da bir şey değişmedi.

En son bilgisayarı biraz kendi şarjı ile kullanıp tekrar şarj etmeye kalktığımda bu sefer şarj göstergesi yanıp sönmeye başladı ve %100 olunca tekrar söndü.
Normalde benim bildiğim prize takılı olduğu zaman bu ışığında bilgisayar açık ya da kapalı olması fark etmeden sürekli yanıyor.

Du.

İlk öncelikle iyi günler.
Acaba LED'iniz yanmış olabilir mi?

Hocam ben de Monster kullanıyorum. Şarj ledi %100'ken ve prize takılıyken yanmıyor ama şarj %100'den düşükken ve prize takılıyken yanıyor, %100 olunca sönüyor. Bence bu bir arızadan kaynaklı değil böyle programlandığından kaynaklı.

Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz belki, sorun varsa cihazı garanti için isteyeceklerdir.

Şarj %100 den düşük ve prize takılıyken sürekli olarak mı yanıyor sizde ?
Bende belli bir ritimde sürekli yanıp sönüyor.

Ayrıca hatırladığım kadarıyla kapalıyken prize takılı olduğunu göstermek için bu ışık sürekli yanıyor diye hatırlıyordum.

Evet, bende %100'den düşük ve prize takılıyken sürekli yanıyor. %100'de ise sönüyor. Muhtemelen cihazlarımızın modeli farklı. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz diye düşünüyorum.

Monster Teknik Servis Sorunumu Çözemedi! Hocam ileride bunun gibi bir sorun olmasın bence teknik servis yolu gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…