LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 5 Temmuz 2023 #11 İsmail Karabacak dedi: Hocam şarj olurken belli bir ritimde sürekli yanıp sönüyor. Led de sorun olsa yanıp sönmez. Genişletmek için tıkla... Ledlerde sorun var demedim, ledlerin bağlı olduğu Flex kabloda sorun olabilir dedim.
İsmail Karabacak dedi: Hocam şarj olurken belli bir ritimde sürekli yanıp sönüyor. Led de sorun olsa yanıp sönmez. Genişletmek için tıkla... Ledlerde sorun var demedim, ledlerin bağlı olduğu Flex kabloda sorun olabilir dedim.
poyraz.oxi Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #12 Aynı sorun bende de var, nasıl cözdünüz?
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 poyraz.oxi dedi: Aynı sorun bende de var, nasıl cözdünüz? Genişletmek için tıkla... teknik servisle görüştüğümde led ışığın bu modellerde böyle olduğunu söylediler.
poyraz.oxi dedi: Aynı sorun bende de var, nasıl cözdünüz? Genişletmek için tıkla... teknik servisle görüştüğümde led ışığın bu modellerde böyle olduğunu söylediler.