H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #1 Klavyenin aydınlatması sadece sarjda çalışıyor. Gece karanlıkta sarjda değilken çalışmasını istiyorum fakat ayarını bulamadım.
Klavyenin aydınlatması sadece sarjda çalışıyor. Gece karanlıkta sarjda değilken çalışmasını istiyorum fakat ayarını bulamadım.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 24 Ağustos 2020 #2 Güç tercihlerini kontrol edin.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 24 Ağustos 2020 #3 Hypeer dedi: Klavyenin aydınlatması sadece sarjda çalışıyor. Gece karanlıkta sarjda değilken çalışmasını istiyorum fakat ayarını bulamadım. Genişletmek için tıkla... FN tuşuna basıp klavyenin üst bölümünde olan F tuşlarından üstünde klavye parlaklığını açmaya yarayan tuşa bas prize bağlıyken.
Hypeer dedi: Klavyenin aydınlatması sadece sarjda çalışıyor. Gece karanlıkta sarjda değilken çalışmasını istiyorum fakat ayarını bulamadım. Genişletmek için tıkla... FN tuşuna basıp klavyenin üst bölümünde olan F tuşlarından üstünde klavye parlaklığını açmaya yarayan tuşa bas prize bağlıyken.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #4 Wake up Samurai dedi: FN tuşuna basıp klavyenin üst bölümünde olan F tuşlarından üstünde klavye parlaklığını açmaya yarayan tuşa bas prize bağlıyken. Genişletmek için tıkla... Prize bağlı değilken istiyorum hocam. UBerk dedi: Güç tercihlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim bir şey bulamadım.
Wake up Samurai dedi: FN tuşuna basıp klavyenin üst bölümünde olan F tuşlarından üstünde klavye parlaklığını açmaya yarayan tuşa bas prize bağlıyken. Genişletmek için tıkla... Prize bağlı değilken istiyorum hocam. UBerk dedi: Güç tercihlerini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim bir şey bulamadım.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 24 Ağustos 2020 #5 Hypeer dedi: Prize bağlı değilken istiyorum hocam. Kontrol ettim bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı dediğimi pildeyken denedin mi? Bende de çalışmıyor klavye prizde değilken, dediğim yöntemle açıyorum RGB'yi.
Hypeer dedi: Prize bağlı değilken istiyorum hocam. Kontrol ettim bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı dediğimi pildeyken denedin mi? Bende de çalışmıyor klavye prizde değilken, dediğim yöntemle açıyorum RGB'yi.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.763 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #6 Monster kontrol merkezinden açabilirsiniz.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 24 Ağustos 2020 #7 Pwieh dedi: Monster kontrol merkezinden açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet böylede açılabiliyor.
Pwieh dedi: Monster kontrol merkezinden açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet böylede açılabiliyor.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #8 Pwieh dedi: Monster kontrol merkezinden açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten açık fakat sadece sarjda takılıyken aydınlatma çalışıyor. Sarjdan çıkarınca aydınlatma çalışımyor. Sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir.
Pwieh dedi: Monster kontrol merkezinden açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten açık fakat sadece sarjda takılıyken aydınlatma çalışıyor. Sarjdan çıkarınca aydınlatma çalışımyor. Sorun çözüldü. Konu kilitlenebilir.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 24 Ağustos 2020 #9 Hypeer dedi: Zaten açık fakat sadece sarjda takılıyken aydınlatma çalışıyor. Sarjdan çıkarınca aydınlatma çalışımyor. Eki Görüntüle 647836 Genişletmek için tıkla... Wake up Samurai dedi: Aynı dediğimi pildeyken denedin mi? Bende de çalışmıyor klavye prizde değilken, dediğim yöntemle açıyorum RGB'yi. Genişletmek için tıkla... Şu yazdığımı yaptın mı?
Hypeer dedi: Zaten açık fakat sadece sarjda takılıyken aydınlatma çalışıyor. Sarjdan çıkarınca aydınlatma çalışımyor. Eki Görüntüle 647836 Genişletmek için tıkla... Wake up Samurai dedi: Aynı dediğimi pildeyken denedin mi? Bende de çalışmıyor klavye prizde değilken, dediğim yöntemle açıyorum RGB'yi. Genişletmek için tıkla... Şu yazdığımı yaptın mı?
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #10 Wake up Samurai dedi: Şu yazdığımı yaptın mı? Genişletmek için tıkla... FN + F7 yaptım hocam ama prizde değilken normal çalışırken yaptım. Şuan düzeldi.
Wake up Samurai dedi: Şu yazdığımı yaptın mı? Genişletmek için tıkla... FN + F7 yaptım hocam ama prizde değilken normal çalışırken yaptım. Şuan düzeldi.