Monster notebook Secure Boot to factory setting nedir?

Selam, bilgisayarımda TPM açmak istiyorum bunun için Secure Boot açmam lazım izlediğim videolara göre Secure Boot to factory setting enable olmalı diyor peki bu seçenek böyle olursa herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? @Prime777

20220714_041128.jpg

BIOS yönergelerinde zaten tüm BIOS ayarlarını sıfırlamanızı sağlayacak bir tuş vardır. Sıkıntı çıkarsa öyle yaparsınız.

Peki hocam format atmadan Windows 11 geçebilir miyim?
Güncelleme yolu ile geçip C diskindeki Windows.old dosyasını silerseniz bilgisayarı Windows 10 dosyalarından arındırmış olursunuz. Yapamıyorsanız böyle de geçebilirsiniz.

BIOS yönergelerinde zaten tüm BIOS ayarlarını sıfırlamanızı sağlayacak bir tuş vardır. Sıkıntı çıkarsa öyle yaparsınız.

Güncelleme yolu ile geçip C diskindeki Windows.old dosyasını silerseniz bilgisayarı Windows 10 dosyalarından arındırmış olursunuz. Yapamıyorsanız böyle de geçebilirsiniz.

Hocam ben PC'me format aterken Windows kaynağa ulaşamadı demişti Windows 10 da şimdi bu format olmadan olduğu için sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Hocam ben PC'me format aterken Windows kaynağa ulaşamadı demişti Windows 10 da şimdi bu format olmadan olduğu için sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Günlük kullanımınızda veya oyunlarda bir sıkıntı hissetmiyorsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Çevrenizdeki tanınmış bir İnternet Cafe'ye vererek de Windows 11 kurulumu yaptırabilirsiniz. (Herhangi bir tamirci de yapar ama güvenlik açısından ben böyle yapıyordum.)

Günlük kullanımınızda veya oyunlarda bir sıkıntı hissetmiyorsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Çevrenizdeki tanınmış bir internet Cafe'ye vererek de Windows 11 kurulumu yaptırabilirsiniz. (herhangi bir tamirci de yapar ama güvenlik açısından ben böyle yapıyordum.)

Şimdi söyle zamanında diski ben yaktım format atarken USB skıntılıydı galiba bunda format olmadığı için sıkıntı olmaz değil mi zaten USB ile geçilmiyordu Windows 11'e.

Şimdi söyle zamanında diski ben yaktım format atarken USB skıntılıydı galiba bunda format olmadığı için sıkıntı olmaz değil mi zaten USB ile geçilmiyordu Windows 11'e.
Evet, bu format değil ama bu işlem de Disk'e veri yazıyor, yani her zaman risk var. Bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Bir de ben güncelleme ile geçerken de secure boot gerektiğini unutmuşum o ayarı her türlü açmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı