By-Pass yöntemi ile uğraşmamak için "enable" konumuna getirmeni tavsiye ederim. Zaten adından da anlaşılacağı üzere "güvenli önyükleme" yapmayı sağlıyor.
Türkçesi "güvenli önyükleme ayarını fabrika ayarına sıfırla" yani bir sorun olacağını sanmıyorum.
Güncelleme yolu ile geçip C diskindeki Windows.old dosyasını silerseniz bilgisayarı Windows 10 dosyalarından arındırmış olursunuz. Yapamıyorsanız böyle de geçebilirsiniz.Peki hocam format atmadan Windows 11 geçebilir miyim?
BIOS yönergelerinde zaten tüm BIOS ayarlarını sıfırlamanızı sağlayacak bir tuş vardır. Sıkıntı çıkarsa öyle yaparsınız.
Güncelleme yolu ile geçip C diskindeki Windows.old dosyasını silerseniz bilgisayarı Windows 10 dosyalarından arındırmış olursunuz. Yapamıyorsanız böyle de geçebilirsiniz.
Günlük kullanımınızda veya oyunlarda bir sıkıntı hissetmiyorsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Çevrenizdeki tanınmış bir İnternet Cafe'ye vererek de Windows 11 kurulumu yaptırabilirsiniz. (Herhangi bir tamirci de yapar ama güvenlik açısından ben böyle yapıyordum.)Hocam ben PC'me format aterken Windows kaynağa ulaşamadı demişti Windows 10 da şimdi bu format olmadan olduğu için sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Günlük kullanımınızda veya oyunlarda bir sıkıntı hissetmiyorsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Çevrenizdeki tanınmış bir internet Cafe'ye vererek de Windows 11 kurulumu yaptırabilirsiniz. (herhangi bir tamirci de yapar ama güvenlik açısından ben böyle yapıyordum.)
Evet, bu format değil ama bu işlem de Disk'e veri yazıyor, yani her zaman risk var. Bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Şimdi söyle zamanında diski ben yaktım format atarken USB skıntılıydı galiba bunda format olmadığı için sıkıntı olmaz değil mi zaten USB ile geçilmiyordu Windows 11'e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.