CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 14 Temmuz 2022 #1 Selam, bilgisayarımda TPM açmak istiyorum bunun için Secure Boot açmam lazım izlediğim videolara göre Secure Boot to factory setting enable olmalı diyor peki bu seçenek böyle olursa herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? @Prime777
Selam, bilgisayarımda TPM açmak istiyorum bunun için Secure Boot açmam lazım izlediğim videolara göre Secure Boot to factory setting enable olmalı diyor peki bu seçenek böyle olursa herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? @Prime777
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 14 Temmuz 2022 #11 M berat W dedi: Evet, bu format değil ama bu işlem de Disk'e veri yazıyor, yani her zaman risk var. Bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bir de ben güncelleme ile geçerken de Secure Boot gerektiğini unutmuşum o ayarı her türlü açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açtım hocam şimdi PC ile yazıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Artı 0 Eksi
M berat W dedi: Evet, bu format değil ama bu işlem de Disk'e veri yazıyor, yani her zaman risk var. Bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bir de ben güncelleme ile geçerken de Secure Boot gerektiğini unutmuşum o ayarı her türlü açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açtım hocam şimdi PC ile yazıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı.
M berat W Picopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 14 Temmuz 2022 #12 CypIosh dedi: Secure Boot açtım hocam şimdi PC ile yazıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben zaten açık kullanıyorum hocam. Teknoloji risk ve şans işi. Risk almadan bilemezsin, şanslı olmazsan alamazsın. Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Secure Boot açtım hocam şimdi PC ile yazıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben zaten açık kullanıyorum hocam. Teknoloji risk ve şans işi. Risk almadan bilemezsin, şanslı olmazsan alamazsın.